Σύμπαν και άνθρωπος

Όλα στο σύμπαν αφορούν τη μεταμόρφωση.Η ζωή μας μοιάζει με τις σκέψεις που τη διαμορφώνουν.

Μάρκος Αυρήλιος

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ο Σπόρος της Νέας Σκέψης μέσα από τον Σπινθήρα του Χριστού!

Πολυαγαπημένες ψυχές, σας καλωσορίζω μέσα στο ιερό της καρδιάς σας, μέσα στον υπέροχο κύκλο που δημιουργείτε, υφαίνοντας την ενέργεια από καρδιά σε καρδιά. Πραγματικά είναι πολύ όμορφο αυτό, είναι πολύ όμορφο στα πεδία της συνειδητότητάς σας καθώς εκπέμπεται προς τα έξω.
Είμαι σήμερα εδώ ανάμεσά σας για να σας μεταδώσω τις ενέργειες του Φωτός και να σας πάρω σε μία νέα μετατόπιση μέσα στην καρδιά του Χριστού, έτσι ώστε να περάσετε τις επόμενες ακτίνες της καρδιάς, που απ’ την αρχή της χρονιάς έφερα ως διδασκαλία σε εσάς και σε άλλες ομάδες στον κόσμο. Η υπηρεσία του Ιερού Ρόδου είναι πολύ σημαντική αυτή την περίοδο. Έτσι αυτή η μετατόπιση είναι έτοιμη για να συμβεί στα δικά σας πεδία, στα πεδία του πλανήτη, στα πεδία των ομάδων που εργάζονται με τις ενέργειες του ιερού ρόδου.
Έτσι λοιπόν πάρτε μία αναπνοή μέσα στην καρδιά σας και αφήστε την να κυλήσει οπουδήποτε χρειάζεστε. Αφήστε την να ανοίξει τους δρόμους που δεν ανοίξατε. Αφήστε να το κάνει μέσα από την αναπνοή, μέσα από την καρδιά σας, την καρδιά της καρδιάς σας, εκεί που βρίσκεται το ιερό σας συμβόλαιο σε αυτή την ενσάρκωση.
Αφήστε το να σας αποκαλύψει αυτό το νέο δρόμο μέσα στην καρδιά της δικής σας καρδιάς. Και τώρα μεταφέρω τη συνειδητότητά σας μέσα στην καρδιά του Χριστού για να γίνετε η έκφραση του Χρυσού Παιδιού. Εσείς πολυαγαπημένοι που φτάσατε μέχρι εδώ, αναγνωρίζουμε και κατανοούμε την κατάσταση αυτή, αλλά εσείς επιλέξατε να βρίσκεστε αυτή τη στιγμή σε αυτή την πολύ σημαντική μετάβαση της Γης και των κατοίκων της Γης.
Έτσι σας παρέχουμε από τα υψηλοτέρα πεδία τη στήριξη και την αγάπη μας για το κουράγιο σας να έρθετε σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της Γης. Αναγνωρίζετε όλοι σας ότι δεν είστε μόνοι. Αναγνωρίζετε όλοι σας πως η φροντίδα της Μητέρας Θεάς δεν σας άφησε ποτέ. Το αναγνωρίζετε μέσα στην καρδιά της καρδιάς σας και γι’ αυτό και είστε εδώ.
Μην ανησυχείτε πολυαγαπημένα παιδιά του Θεού. Η ώρα της μετάβασης έφτασε και αυτή είναι μια γιορτή, ένα χαρμόσυνο τραγούδι που σας καλεί πίσω στην δική σας καρδιά μέσα στην καρδιά του Χριστού, και από εκεί θα περάσουμε σήμερα όλοι.
Ελάτε τώρα, ελάτε να σας οδηγήσω...
Αφήστε τα σώματά σας εδώ καθώς οδηγώ τις συνειδητότητές σας με την υπέροχη φλόγα, την ρουμπινί χρυσή φλόγα που θα λάμπει μπροστά. Ακολουθήστε αυτή τη φλόγα. Θα νιώθετε ένα τράβηγμα πάνω απ’ το έβδομο τσάκρα. Αφήστε την αναπνοή σας να το ισορροπήσει και τώρα πηγαίνουμε όλοι εκεί. Εκεί που ο Ιησούς κρατά την πόρτα...
4604339922_ea9ffede45_o
Photo from Rassouli Art Studio.
Πηγαίνουμε όλοι εκεί και καθώς φτάνουμε στο κατώφλι η ερώτηση είναι: «Αποδέχεσαι το Φως του Κόσμου; Αποδέχεσαι την αλήθεια της καρδιάς σου να υπηρετήσεις σε αυτό το Φως;» Αν η απάντηση είναι «ναι» η πόρτα είναι ορθάνοιχτη να περάσεις. Και να περάσουν όλοι μέσα από εκεί. Έτσι λοιπόν ελάτε τώρα όλοι κάνοντας αυτή τη μετάβαση μέσα στην καρδιά του Χριστού που τώρα είναι ορθάνοιχτη μπροστά σας.
Αυτοί που κοντοστέκονται και σκέφτονται τους δικούς τους ανθρώπους· πολυαγαπημένοι,  η συμπόνια σας είναι τόσο μεγάλη και είναι τόσο υπέροχο. Καλέστε τους, καλέστε τα ονόματα των ανθρώπων που θέλετε να βοηθήσετε τώρα και κάντε τους εσείς αυτή την ερώτηση. Βρίσκεστε στα εσωτερικά πεδία, στο αγιοπνευματικό επίπεδο. Εδώ δεν υπάρχει ο χωρισμός, εδώ υπάρχει μόνο ενότητα. Καλέστε τους πολυαγαπημένοι να εισέλθουν και αυτοί και κάντε το αυτό καθημερινά γιατί τώρα ξέρετε το δρόμο. Φέρτε όσους μπορείτε περισσότερους, βάλτε ολόκληρα κράτη. Βάλτε όλες τις ψυχές στον πλανήτη. Καλέστε τες. Κάντε το συνειδητά!
Εσείς είστε οι κομιστές του Φωτός, μην περιμένετε άλλους να σας το πουν. Μέσα από την καρδιά της Μητέρας Θεάς σας λέω την αλήθεια. Αφήστε την αγάπη σας να εκδηλωθεί, αφήστε τη συμπόνια σας να χωρέσει μέσα στην αγκαλιά σας περισσότερους ανθρώπους. Ελάτε τώρα, ελάτε περάστε, θα έχετε το χρόνο να φέρετε και άλλους μέσα. Περάστε καθώς υπάρχει μια όμορφη τελετή που σας περιμένει τώρα εδώ. Αυτή η τελετή πολυαγαπημένοι είναι η τελετή της δικής σας ένωσης με την καρδιά του Χριστού.
Ο πολυαγαπημένους μου Ιησούς μαζί με τον Lord Maitreya βρίσκονται στο κέντρο αυτής της πύρινης φωτιάς που είναι σαν κολώνα ενωμένη με την Θεϊκή καρδιά και σας καλεί να μπείτε και εσείς μέσα σε αυτή τη φλεγόμενη κολώνα και να συγχωνευτείτε με τα άλλα φώτα που είναι γύρω σε αυτό το βωμό, σε αυτή τη σύναξη φωτός. Κάντε το πολυαγαπημένοι και νιώστε τη δροσιά του Αγίου Πνεύματος. Νιώστε το υπέροχο αεράκι του Αγίου Πνεύματος το οποίο φυσά πάνω σε εσάς τώρα και απομακρύνει οποιεσδήποτε σκέψεις δεν είναι ευθυγραμμισμένες με τη Θεϊκή Χριστική καρδιά.
Και έπειτα βγαίνετε από την απέναντι πλευρά μπροστά στον Ιησού και στον Lord Maitreya. Ο Lord Maitreya σας δίνει ένα δισκοπότηρο με το Νερό της Ζωής. Πιείτε από αυτό το Νερό της Ζωής, και αφήστε το να κυλήσει μέχρι κάτω που βρίσκεται το φυσικό σας σώμα ώστε να μετουσιώσει σε αυτό οτιδήποτε δεν είναι ευθυγραμμισμένο με το θεϊκό σπινθήρα του Χριστού. Αυτός ο θεϊκός σπινθήρας τώρα γίνεται η δύναμη για να φέρετε και άλλους εδώ. Είναι το δυναμικό, είναι η ευλογία!
Ο Yeshua τώρα σας ντύνει με το ένδυμα του Χριστού, ένα λευκό χιτώνα φωτός. Νιώστε το τώρα πολυαγαπημένοι καθώς το περνά στους ώμους σας. Και το μήνυμά του είναι: «Μείνετε καθαροί σαν το χιόνι και αγνοί σαν την αλήθεια».
Έπειτα έρχομαι εγώ μπροστά και σας δίνω το μύρο του Χριστού. Πάρτε το αυτό και βάλτε όπου χρειάζεται, οποιαδήποτε στιγμή στην ημέρα σας. Με τα αιθερικά σας χέρια πάρτε αυτό το φωτεινό υγρό και αλείψτε το σε οποιοδήποτε τσάκρα, σε οποιοδήποτε σημείο, σε οποιοδήποτε σώμα, στο συναισθηματικό, στο νοητικό, στο πνευματικό σας σώμα, στο φυσικό σας σώμα. Οπουδήποτε το χρειάζεστε, γιατί ο σπόρος της νέας σκέψης μέσα από το σπινθήρα του Χριστού πλησιάζει και χρειάζεται να είστε έτοιμοι για αυτό. Αυτό κάνουμε εδώ στον ιερό σας κύκλο μέσα στην καρδιά του Χριστού, όλη την προετοιμασία. Αυτό είναι το μήνυμά μου.
Τώρα μείνετε εδώ γύρω από αυτή τη φωτεινή κολώνα και καθώς είστε με την ομάδα σας βλέπετε και άλλες ομάδες να έρχονται, και άλλα φώτα να πλησιάζουν. Και τώρα μέσα σε αυτή την πύρινη κολώνα φωτός που συνδέει τη Χριστική καρδιά με την Θεϊκή καρδιά σαν αγωγός ενέργειας, η αντακάρανα της Χριστικής καρδιάς· δείτε τη Γη μέσα της, δείτε τη Γη και τους κατοίκους της Γης μέσα σε αυτή την κολώνα. Πάντοτε ήταν εκεί όπως και οι άλλοι πλανήτες και οι άλλοι αστερισμοί. Δεν έχουν φύγει ποτέ από εδώ. Δείτε πως είναι πραγματικά, η Γη και οι κάτοικοι της Γης, σε αυτό το επίπεδο. Δείτε τη Νέα Γη πλημυρισμένη από αγάπη. Δείτε τη Γη να λάμπει από αλήθεια. Δείτε πόσο όμορφα επικοινωνούν οι άνθρωποι μέσω ενεργειακών συνδέσεων σαν πληροφορίες που αιωρούνται ενεργειακά, γιατί θα το βλέπετε αυτό, θα το συλλαμβάνετε αυτό.
Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι η μετατόπιση εδώ και για να γίνει χρειάζεται μια προετοιμασία. Αυτή γίνεται εδώ και αρκετό καιρό. Εσείς που βρίσκεστε εδώ τώρα φέρτε και άλλους μες την παραδεισένια καρδιά, τη δική σας καρδιά και καθώς τους φέρνετε στη δική σας καρδιά θα αισθάνονται την καρδιά του Χριστού και τη σύνδεση με την Θεϊκή καρδιά.
Και τώρα ακολουθήστε, ακολουθήστε πάλι τη φλόγα, τη φλόγα που έκαιγε στο Ναό της Αγάπης στην Ατλαντίδα να σας οδηγεί τώρα πίσω πάλι. Σας οδηγεί πάλι πίσω γλυκύτατοι απεσταλμένοι, οι οποίοι επιλέξατε αυτή την περίοδο στην ιστορία της Γης, να είστε αυτοί οι οποίοι θα είναι εδώ για αυτή τη μετάβαση.
Να ξέρετε ότι έχετε την αμέριστη αγάπη μας και την φύλαξη του φωτός. Σας αφήνουμε με έναν εναγκαλισμό φωτός και αγάπης μέσα από τα εσωτερικά πεδία της ύπαρξής σας και βρισκόμαστε εκεί οποιαδήποτε στιγμή. Θυμηθείτε αυτό το ταξίδι, είναι το ταξίδι της σύνδεσης και αυτή η σύνδεση χρειάζεται να είναι ενεργή. Χρειάζεται να μείνει ζωντανή όπως η αλήθεια!
Μαρία Μαγδαληνή

 http://www.angelshouse.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου