Σύμπαν και άνθρωπος

Όλα στο σύμπαν αφορούν τη μεταμόρφωση.Η ζωή μας μοιάζει με τις σκέψεις που τη διαμορφώνουν.

Μάρκος Αυρήλιος

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΑΡΚΤΟΥΡΙΩΝ 18/10/2012

Αγαπητοί μας!
Θα θέλαμε να συζητήσουμε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα κριτήρια της Ανάληψεως και τι θα συμβεί με τις στενές σχέσεις σας.

Λάβετε υπόψη ότι η ανθρωπότητα έχει πολλούς βοηθούς, και κάθε ανθρώπινο ον είναι περιτριγυρισμένο από πολλά όντα του Φωτός, ιδιαίτερα κατά τη στιγμή της μετάβασης!

Εξαρτάται από την ανάπτυξη της ψυχής του ατόμου, σε ποιό βαθμό θα μπορούσε να έχει ξαφνικά επίγνωση των οδηγών και των αγγέλων του κατά τον χρόνο που η Τεράστια Πύλη Ενέργειας ανοίγει. Και αυτό το άνοιγμα μπορεί να έχει για πολλούς μια άμεση επίπτωση στην αφύπνισή τους και την αύξηση της ικανότητάς τους να γίνουν συνειδητοί σχετικά με τον Ανώτερο Εαυτό τους.

Έτσι, υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις που αναμένονται! Δεν μπορείτε να πείτε ποιός θα ρίξει απροσδόκητα την μεταμφίεση του, όταν κατά το χρόνο της Γαλαξιακής ευθυγράμμισης θα πέφτει το τρισδιάστατο κάρμα του.

Σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους αγαπημένους σας, επειδή έχει ληφθεί μέριμνα, σύμφωνα με τις συμφωνίες τους και τη διαδικασία μάθησης. Κάθε ένας από αυτούς θα στραφεί σίγουρα στο δρόμο που έχει επιλέξει, όταν η μεγάλη στιγμή του μετασχηματισμού φτάσει!

Πολλοί από εσάς που είναι Εργάτες του Φωτός και Αστρική Σπορά (starseeds), ήδη εργάζεστε τώρα από τα υψηλότερα αστρικά επίπεδα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που χρειάζονται βοήθεια για να αναπτυχθούν πνευματικά. Αυτό είναι εφικτό, καθώς έχετε μαζί ψυχικές συμβάσεις, και το έργο σας με αυτές τις ψυχές συμβαίνει συχνά και τη νύχτα στον ύπνο σας. Και δεν είστε όλοι ενήμεροι με αυτή τη νυχτερινή υπηρεσία.

Όταν αναληφθείτε, η σύνδεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους οποίους ήδη φροντίζετε τώρα, δεν θα τελειώσει, αλλά από τις υψηλότερες διαστάσεις θα συνδεθείτε με το τρίτο μάτι τους και την καρδιά τους και θα τους δίνετε κατευθύνσεις με αυτόν τον τρόπο. Αυτό θα είναι ακόμη πιο αποτελεσματικό από το αν θα παραμείνετε στην 3η διάσταση.

Γι 'αυτό μην ανησυχείτε για αυτούς που αφήνετε πίσω σας όταν αναληφθείτε! Θα συνεχίσετε να συνδέεστε και ποτέ δεν θα χάσετε την επαφή μαζί τους, ασχέτως ποιά η μοίρα τους θα είναι, ενώ είστε στην υπηρεσία αγάπης προς αυτούς.

Για τη Γη το να μεταβεί στην αναληφθήσα κατάσταση της, τα πράγματα όπως είναι τώρα, δεν θα μπορούν να παραμείνουν το ίδιο! Ο Μετασχηματισμός είναι στο χέρι για όλους! Και όλοι πρέπει να συμμετάσχουν σ 'αυτόν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Όποιος θέλει να αναληφθεί και να ακολουθήσει τη Γαία στη νέα μορφή και συνείδησή της, είναι υποχρεωμένος να υπερβεί τα κατώτερα συναισθήματα και τις αρνητικές σκέψεις, έτσι ώστε να μπορεί να εκπέμψει Θείο Φως και Θεία Αγάπη, και να μη συνεχίσει να δημιουργεί έναν κόσμο πόνου.

Δηλαδή, πρέπει να υπάρχει μια μεταμόρφωση συνείδησης και ενέργειας για εκείνους που είναι εδώ για να αφήσουν την τριών διαστάσεων εμπειρία πίσω τους.

Θα λάβουν κάθε βοήθεια από τα όντα του Φωτός για να κάνουν αυτή τη μετάβαση, αλλά φυσικά, αυτοί οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι για την ικανότητά τους ώστε να παραμείνουν εκεί μόνιμα.

Δεδομένου ότι η κατάσταση στον κόσμο σας θα υποβληθεί σε πολλές αλλαγές, οι άνθρωποι, μέχρι να αναληφθούν, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και εξοπλισμένοι για την αντιμετώπισή τους! Θα έχουν την ευκαιρία να ''πηδήξουν στο τρένο'' αργότερα, καθώς οι ριζικές αλλαγές θα χρησιμεύσουν ως ένα σημαντικό ξύπνημα για εκείνους που δεν είναι ακόμη έτοιμοι!

Επίσης, το πολύ αυξημένο Φως και ενέργεια στον πλανήτη είναι υποστηρικτικά για την αφύπνιση τους, για να μην μιλήσουμε για τις επιπτώσεις της νέας πραγματικότητας στη συνείδησή τους. Αυτό αφορά όλους εκείνους οι οποίοι, λόγω της σύμβασης της ψυχή τους, σκοπεύουν να αναληφθούν.

Όποιος είναι εδώ για να μην ακολουθήσει αυτή τη διαδικασία, μια άλλη εμπειρία, μακριά από τη Γη, έχει προετοιμαστεί, όπου θα μπορούν να συνεχίσουν με τη σημερινή συνείδηση τους και να ζήσουν μια ζωή που παρέχει περισσότερες εμπειρίες ανάλογες των σημερινών.

Αλλά συνολικά, υπάρχουν πολλές διαφορετικές λύσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός. Έτσι, ο καθένας θα «καρπωθεί» τις δικές του ενέργειες, ~ τα αποτελέσματα σχετικά με τις προθέσεις και τις επιθυμίες του.

Αυτοί οι νόμοι του κάρμα δεν έχουν ανασταλεί και συνεχίζουν γι 'αυτούς, όπως και στο παρελθόν. Και το κάρμα υπάρχει επίσης στο μεγαλύτερο μέρος του Σύμπαντος. Είναι ο απαραίτητος νόμος ο οποίος είναι μέρος της εξελικτικής διαδικασίας μάθησης.

Ωστόσο, όλοι πάντα θα υποστηρίζονται και θα έχουν Θεία καθοδήγηση, για να τους τραβήξει πίσω στην πραγματική Θεία Ουσία τους, και τελικά πίσω στην Πηγή Ακτινοβολίας, όταν ο χρόνος των εμπειριών τους στις χαμηλότερες και υψηλότερες διαστάσεις έχει έρθει στο τέλος του.

Έτσι, όλα είναι καλά, η αγάπη της Πηγής και του Δημιουργού είναι Αιώνια και αγκαλιάζει τους πάντες! Πώς θα μπορούσε να αγνοηθεί αυτή που είναι η δική Του Αγάπη. Πώς θα μπορούσε ο Θεϊκός Εαυτός να διαχωρίζεται από τα όνειρά του! Ως εκ τούτου κανείς δεν έχει ξεχαστεί. Όλα αναπτύσσονται σύμφωνα με το Θείο Σχέδιο. Και αυτό το σχέδιο είναι, ότι όλες οι ψυχές και όλη η Δημιουργία θα αναγνωρίσουν τελικά τη δική τους Θεϊκότητα και την Ελευθερία από τα δεσμά και την υποταγή τους στην ίδια τη Δημιουργία, και θα επιτύχουν την Ελευθερία τους από αυτήν και τη δική τους εγγενή δύναμη της Δημιουργίας.

Αλλά για να το συνειδητοποιήσουμε αυτό, όλοι πρέπει να περάσουμε πρώτα από μια διαδικασία φωτιάς στη σφαίρα της μεγάλης πυκνότητας για να μάθουμε και να καταλάβουμε το επίπεδο του ενσαρκωμένου πλάσματος τους νόμους και τις επιπτώσεις της Δημιουργίας.

Αυτό το ταξίδι υφίσταται λόγω της δικής τους ελεύθερης βούλησης, πριν βυθιστούν στη Θάλασσα της Δημιουργίας, φθάνοντας στον πυθμένα του ωκεανού, για να αναδυθούν ξανά, φέρνοντας τα δώρα της κατανόησης και αναγνώρισης του Θείου μαζί τους πίσω στην ίδια την Πηγή.

Το Μυστήριο είναι απροσμέτρητο! Εμπιστευτείτε αυτό που δεν μπορεί να ελεγχθεί γιατί είναι το μεγαλύτερο δώρο αυτή τη στιγμή!

Παραμένουμε - όπως πάντα - οι καλύτεροί σας φίλοι και οι αγαπημένοι σας βοηθοί.

Είμαστε οι Aρκτούριοι!


ΠΗΓΗ:  http://radiantlyhappy.blogspot.gr/2012/10/message-from-arcturians-23-complexity.html
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ:  Ute Posegga-Rudel
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:  Αρίστανδρος Ανδρομέδειος


 http://light-of-andromeda.blogspot.gr/2012/10/18102012.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου