Σύμπαν και άνθρωπος

Όλα στο σύμπαν αφορούν τη μεταμόρφωση.Η ζωή μας μοιάζει με τις σκέψεις που τη διαμορφώνουν.

Μάρκος Αυρήλιος

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ο ιός Έμπολα: Το βιο-όπλο της παγκόσμιας ελίτ για την μείωση του πληθυσμού κατά 90 τοις εκατό . ΠΗΓΗ: Ο ιός Έμπολα: Το βιο-όπλο της παγκόσμιας ελίτ για την μείωση του πληθυσμού κατά 90 τοις εκατό .


Susanne Posel (Occupy Corporatism) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ο ιός Έμπολα εμφανίστηκε μυστηριωδώς στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (ΛΔΚ) το 1976 και έχει σποραδικά επανεμφανιστεί στην περιοχή χωρίς εξήγηση από τότε. Οι mainstream επαγγελματίες ιατροί πιστεύουν ότι η κατανάλωση πιθήκων που έχουν μολυνθεί με τον Έμπολα είναι ο αρχικός τρόπος μετάδοσης. Ωστόσο, αυτή είναι μια θεωρία, επειδή η επιστημονική κοινότητα συμφωνεί ότι η φυσική δεξαμενή του ιού είναι άγνωστη και ως εκ τούτου η γνώση της μετάδοσης του ιού αποτελεί μόνο υπόθεση. 
Τον Ιούλιο αυτού του έτους, προέκυψε ένα ξαφνικό ξέσπασμα του ιού Έμπολα, σκοτώνοντας 14 άτομα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και το Υπουργείο ​​Υγείας της Ουγκάντας συμμάχησαν σε μια προσπάθεια να ελέγξουν την απρόσμενη έκρηξη.
Ο πρόεδρος της Ουγκάντας Yoweri Museveni προέβη σε μια επίσημη δήλωση προειδοποιώντας τους πολίτες του: "Γι 'αυτό σας απευθύνω έκκληση να είμαστε προσεκτικοί. Αποφύγετε τις χειραψίες. Μην θάβετε κάποιον που έχει πεθάνει από συμπτώματα που μοιάζουν με τον Έμπολα, αλλά καλέστε τους εργαζόμενους στο τομέα της υγείας και θα το κάνουν αυτοί. Και αποφύγετε την ακολασία, επειδή αυτές οι ασθένειες μπορούν επίσης μεταδοθούν μέσω της σεξουαλικής επαφής. "
Ο Δρ Paul Roddy,από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ), υποστηρίζει ότι η επιδημία του ιού Έμπολα στην Ουγκάντα ​​έχει σταθεροποιηθεί, ωστόσο μια επιπλέον επιδημία θα μπορούσε να ξεσπάσει σε άλλη τοποθεσία. Ο Roddy πιστεύει ότι ντόπιοι που τρώνε κρέας άγριων ζώων ήταν ο καταλύτης για την εξάπλωση. Υποθέτει ότι οι πίθηκοι που έχουν φάει μολυσμένες νυχτερίδες, οι οποίες στη συνέχεια καταναλώνονται από Ουγκαντέζους ήταν η αλυσίδα της μόλυνσης.
Οκτώ ημέρες αργότερα, στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, ένα νέο στέλεχος του ιού Έμπολα ανέκυψε σύμφωνα με τους γιατρούς εθελοντές των ΓΧΣ. Δεν είναι το ίδιο στέλεχος που ανακαλύφθηκε στην Ουγκάντα.
Αυτή η νέα επιδημία είναι υπό παρακολούθηση, επειδή «το κάθε πρόσωπο που αναπτύσσει την ασθένεια δεν αναπτύσσει σαφή συμπτώματα που αναγνωρίζονται ως Έμπολα. Προς το παρόν, φαίνεται ότι δεν υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, αλλά ο ακριβής αριθμός των κρουσμάτων είναι άγνωστος», δήλωσε η Anja de Weggheleire, εκπρόσωπος των ΓΧΣ.
Το υπό την εποπτεία του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ (DoD) πρόγραμμα Transformational Medical Technologies (ΤΜΤ), ο Οργανισμός Μείωσης των Απειλών και το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) έχουν δαπανήσει εκατομμύρια δολάρια για τη διεξαγωγή επιστημονικής έρευνας για τον ιό Έμπολα, τη δυνατότητά του να μετατραπεί σε ένα βιο-όπλο και ορισμένες προσπάθειες εμβολίου μέσω δύο εταιρειών φαρμάκων, την με έδρα την Μασαχουσέτη Sarepta Sarepta TherapeuticsΘεραπευτικής και την Tekmira Pharmaceuticals του Καναδά. Στη συνέχεια, η χρηματοδότηση κόπηκε απότομα.
Η ΤΜΤ δημιουργεί σχέσεις με ιδιωτικές επιχειρήσεις του τομέα βιοτεχνολογίας, φαρμακευτικές εταιρείες και ακαδημαϊκά ιδρύματα, όπως και με άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες για την προώθηση του βιολογικού πολέμου, την έρευνα ιογενών και βιολογικών όπλων και εκτιμά τα επίπεδα απειλής όλων των βιολογικών παραγόντων με βάση την ικανότητα να μολύνουν και την αποτελεσματικότητα να καταστρέφουν.
Το Υπουργείο Άμυνας σταμάτησε ξαφνικά τη χρηματοδότηση της έρευνας για το εμβόλιο Έμπολα μέσα από αυτές τις δύο εταιρείες λόγω οικονομικών περιορισμών. Η σποραδική φύση εστιών του ιού Έμπολα, σε συνδυασμό με την απόλυτη θανατηφόρα φύση του ιού καθιστούν αρκετά δύσκολη την πώληση σε μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, επειδή "δεν είναι μια τεράστια πελατειακή βάση και η Big Pharma προφανώς ενδιαφέρεται για μεγάλα κέρδη. Έτσι, αυτά τα εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία είναι σημαντικά για την βιο-άμυνα πραγματικά τα έχουν αναλάβει μικρές επιχειρήσεις», σύμφωνα με τον Larry Zeitlin, πρόεδρο του Mapp Biophamracueticals, που ασχολείται με την ανάπτυξη θεραπειών για την καταπολέμηση του ιού Έμπολα.
Μυστηριωδώς, μικροβιολόγοι και ιολόγοι που ασχολήθηκαν με την έρευνα στην ανοσολογία και στα βιολογικά όπλα, είτε έχουν χαθεί, είτε είναι νεκροί πάνω από δύο δεκαετίες. Μερικοί από αυτούς τους επιστήμονες είχαν δεσμούς με το Ιατρικό Ινστιτούτο Howard Hughes, το NIH, το Υπουργείο Άμυνας - για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Ενώ ο αριθμός των εμπειρογνωμόνων με συμμετοχή στην έρευνα μολυσματικών ασθενειών που έχει πεθάνει κάτω από ύποπτες συνθήκες, έχει αυξηθεί δραματικά, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει παραμείνει αδιάφορη.
Τον Νοέμβριο του 2002, στην DynCorp δόθηκε σύμβαση 322 εκατομμυρίων δολαρίων για την ανάπτυξη, την παραγωγή και την αποθήκευση εμβολίων για το Υπουργείο Άμυνας. Η DynCorp έχει συνδεθεί με το PROMIS, ένα πρόγραμμα λογισμικού που έχει σκοπό τον εντοπισμό και την στόχευση συγκεκριμένων ατόμων για επιχειρήσεις που είναι γνωστές μόνο στην κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Μία από τις πιο συγκλονιστικές εκκλήσεις για μείωση του πληθυσμού προήλθε από τον Dr Eric R. Pianka, επιστήμονα στο Πανεπιστήμιο του Τέξας το 2006. Ο Pianka μιλούσε σε ένα ακροατήριο συναδέλφων του επιστημόνων, φοιτητών και καθηγητών όταν διακήρυξε ότι το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού πρέπει να θανατωθεί  με την χρήση του ιού Έμπολα υπό μορφή όπλου. Δήλωσε ότι μια αερομεταφερόμενη έκδοση του Έμπολα θα είναι πιο αποτελεσματική από ό, τι έχει αποδειχθεί ο ιός HIV / AIDS από την κυκλοφορία του το 1979, λόγω της ταχύτητας με την οποία το θύμα πεθαίνει.
Αν το εφιαλτικό σενάριο Pianka μπορούσε να πραγματοποιηθεί, πώς θα μπορούσε να γίνει πιο αποτελεσματικά και με τις μεγαλύτερες επιπτώσεις;
Κατά τη διάρκεια της διαφημιστικής εκστρατείας για πιθανό τρομοκρατικό κτύπημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, ο αντισυνταγματάρχης Brian Fahy ενημέρωσε την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ότι ήταν «εφικτό» μη επανδρωμένα αεροσκάφη εξοπλισμένα με βιολογικά όπλα να καθοδηγηθούν εξ αποστάσεως πάνω από τον ουρανό του Λονδίνου κατά τη διάρκεια των Αγώνων. Ο Fahy είπε: "ένα τηλεκατευθυνόμενο εναέριο όχημα (UAV) μπορεί να μπει σε ένα σακίδιο.Έρχονται σε όλα τα είδη των μεγεθών και είναι εφικτό να γεμίσει με κάτι επιβλαβές και να πετάξει με τηλεχειριστήριο".
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για αυτήν την δυνατότητα, ειδικές μονάδες του  στρατού φορούσαν βιοχημικές στολές, γάντια και μάσκες κατά τη διάρκεια ασκήσεων κατάρτισης που συντονίστηκαν από ένα άκρως απόρρητο στρατιωτικό ερευνητικό κέντρο στο Porton Down του Wilshire. Ο Fahy εξηγεί: "Έχουμε εργαστεί πάνω σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την προστασία από ενδεχόμενη αεροπειρατεία ενός εμπορικού αεροσκάφους, έως ενός βραδυκίνητου υπερελαφρού ή ενός τηλεκατευθυνόμενου αεροπλάνου».
Χάρη στο νόμο National Defense Authorization Act (NDAA), 6 εθνικές τοποθεσίες δοκιμών drones (μη επανδρωμένα αεροσκάφη) ιδρύθηκαν, συμπίπτοντας με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) ότι μέχρι το 2015 τουλάχιστον 30.000 μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα βρίσκονται στον αμερικανικό ουρανό καταγράφοντας τους Αμερικανούς πολίτες στο όνομα της ασφάλειας, σύμφωνα με την Janet Napolitano.
Ο Πρόεδρος Ομπάμα υπέγραψε το νόμο FAA Modernization and Reform Act, τον Φεβρουάριο αυτού του έτους, απαιτώντας από την FAA (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας), να "ενσωματώσει τη λειτουργία των drones" στον εθνικό εναέριο χώρο από το 2015.
Αυτά τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα είναι σε πολιτικό εναέριο χώρο, με «τη δυνατότητα για επεμβατική επιτήρηση των καθημερινών δραστηριοτήτων», λέει ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Ed Markey.
Μόλις τον περασμένο Ιούνιο, ερευνητές του Πανεπιστημίου του Τέξας έδειξαν στους υπαλλήλους του DHS πώς τα dronesμπορούσαν να χακαριστούν μέσα από δικά τους συστήματα πλοήγησης.
Στέλνοντας ένα ψεύτικο σήμα Global Positioning System (GPS), τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη είχαν εξαπατηθεί παίρνοντας μια διαφορετική πορεία.
Για να μολυνθεί ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων (όπως ο πληθυσμός μιας μεγάλης πόλης των ΗΠΑ) με ένα βιο-όπλο, όπως ο ιός Ebola, τα drones θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για ψεκασμό από πάνω με άνεση. Λόγω της αμεσότητας της μόλυνσης, οι επιπτώσεις θα ήταν άμεσες στον πληθυσμό των πόλεων, ο οποίος θα έβλεπε μια δραματική μείωση σχεδόν αμέσως. Στην πραγματικότητα, θα χρειαζόταν περίπου μια εβδομάδα για τους αρμόδιους, ακόμη και για να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε αυτού του είδους τη πανδημία και μέχρι εκείνη τη στιγμή, χιλιάδες Αμερικανοί θα είχαν υποκύψει στον ιό Έμπολα.
Λόγω της αποτελεσματικότητάς του στα ποσοστά θνησιμότητας, ο ιός Έμπολα, είναι το τέλειο βιο-όπλο. Και αν συνδυαστεί με την πρόσφατη εφαρμογή των drones στον ουρανό των ΗΠΑ, μήπως θα μπορούσε αυτός ο συνδυασμός να μας κάνει να ανησυχούμε;
Παγκοσμιοποιητές, όπως ο Ted Turner και ο Μπιλ Γκέιτς έχουν ήδη δηλώσει δημόσια ότι θέλουν ένα σημαντικό ποσό του παγκόσμιου πληθυσμού να μειωθεί - ακόμα και κατά 90% - στο όνομα της κλιματικής αλλαγής και της ανακατανομής των πόρων. Πώς θα μπορούσε να επιτευχθεί ένας τέτοιος άθλος, χωρίς τη βοήθεια ενός βιο-όπλου; Και επιπλέον, πώς θα μπορούσαν να διασφαλίσουν ότι ένας αρκετά μεγάλος αριθμός πληθυσμού θα εκτεθεί στο βιο-όπλο για το μέγιστο αποτέλεσμα;
Ίσως εάν εναέρια μη επανδρωμένα αεροσκάφη εξοπλισμένα με τον ιό Έμπολα πετούσαν πάνω από τις αμερικανικές πόλεις, τότε η παγκόσμια ελίτ θα μπορούσε να καθίσει ήσυχη και να περιμένει. Μόλις ο ιός έχει σκοτώσει την πλειοψηφία του πληθυσμού, η επόμενη ατζέντα για την παγκόσμια διακυβέρνηση μπορεί να ξεδιπλωθεί.
Πηγή: http://redskywarning.blogspot.gr

erevna-epistimi


ΠΗΓΗ: Ο ιός Έμπολα: Το βιο-όπλο της παγκόσμιας ελίτ για την μείωση του πληθυσμού κατά 90 τοις εκατό . http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/10/90_21.html#ixzz29y1bCbdF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου