Σύμπαν και άνθρωπος

Όλα στο σύμπαν αφορούν τη μεταμόρφωση.Η ζωή μας μοιάζει με τις σκέψεις που τη διαμορφώνουν.

Μάρκος Αυρήλιος

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Μια γέφυρα ΕΝΟΣ Εκατομμυρίου Ετών


http://www.terrapapers.com/
Σύμφωνα με την αρχαία ελληνική Μυθολογία έχουν υπάρξει 3 κατακλυσμοί. Κάθε κατακλυσμός κατέστρεφε μια ολόκληρη ανθρωπότητα. Θυμηθείτε τα γένη του Ησιόδου – Χρυσό κτλ. Μην παραξενεύεστε με αυτήν την απίθανη είδηση. ( δες κι εδώ  Επιστροφή στα Αντικύθηρα μετά από 2.000 χρόνια επίσης και Βρέθηκε η Ατλαντίδα, Γιγαντιαίες Σφίγγες και Πυραμίδες στο Τρίγωνο των Βερμούδων και  Vimana ιπτάμενη μηχανή 5.000 ετών, ανακαλύφθηκε στο Αφγανιστάν )
Προτιμήσαμε την φωτογραφία της ΝΑΣΑ παρά αυτές του Google Earth διότι οι φωτογραφίες που βλέπετε στο Google Earth έχουν υποστεί επεξεργασία και έχουν εξαφανιστεί ή παραποιηθεί «επικίνδυνα» αποδεικτικά στοιχεία.
Η μοναδική καμπύλη της γέφυρας και η σύνθεση αποκαλύπτουν ότι είναι ανθρώπινη κατασκευή. Οι θρύλοι καθώς και οι Αρχαιολογικές μελέτες αποκαλύπτουν ότι τα πρώτα σημάδια ανθρώπινης παρουσίας στην Sri Lanka χρονολογούνται πριν 1.750.000 χρόνια και η ηλικία της γέφυρας είναι παρεμφερής. Προσέξτε ακόμη ότι η χρονολόγηση προέρχεται από την έδρα αρχαιολογίας της Sri Lanka.
Μία από τις πλέον εντυπωσιακές όσο και αινιγματικές αρχαίες κατασκευές είναι και η βυθισμένη σήμερα«γέφυρα του Αδάμ», η οποία συνδέει το νησί της Σρι Λάνκα με την Ινδία αποτελούμενη σήμερα από υφάλους!  Ανακαλύφθηκε πρόσφατα από τη μελέτη δορυφορικών φωτογραφιών της περιοχής από τη NASA. Έχοντας συνολικό μήκος 18,5 μιλίων (30 χιλιόμετρα) και ηλικία, σύμφωνα με την έδρα αρχαιολογίας της Σρι Λάνκα, 1-2 εκατομμυρίων ετών, η εντυπωσιακή αυτή κατασκευή δημιουργήθηκε, αν πιστέψουμε τον θρύλο του Ramayama, από έναν μεγάλο αριθμό πιθηκοειδών όντων υπό την επίβλεψη του θεού Rama, προκειμένου να σώσει τη γυναίκα του από τον βασιλιά των δαιμόνων Rayana.
Αυτή η πληροφορία ίσως δεν έχει τόση σημασία για τους αρχαιολόγους που ενδιαφέρονται για την εξερεύνηση της καταγωγής των ανθρώπων. Αλλά είναι σίγουρο ότι ανοίγει τις πνευματικές πύλες των ανθρώπων που ερευνούν την αρχαία ιστορία όπως συνδέεται με την Ινδική μυθολογία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου