Σύμπαν και άνθρωπος

Όλα στο σύμπαν αφορούν τη μεταμόρφωση.Η ζωή μας μοιάζει με τις σκέψεις που τη διαμορφώνουν.

Μάρκος Αυρήλιος

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΜΑΣ

Η προστασία από τις αρνητικές ενέργειες

Κάθε ζωντανό πλάσμα περιβάλλεται από το δικό του ενεργειακό πεδίο, το οποίο αλληλεπιδρά με το περιβάλλον και όλα τα συναισθανόμενα όντα. Η σύγχρονη επιστήμη έχει αποδείξει πως τα πάντα είναι ενέργεια και το κάθε τι έχει τη δική του ενεργειακή σφραγίδα. Ζούμε μέσα σε ένα ωκεανό ενέργειας, ένα ολογραφικό κόσμο στον οποίο υπάρχουμε όλοι και όλα συνδέονται μεταξύ τους. Η επιστημονική απόδειξη βοηθά αρκετούς στην κατανόηση πως ο καθένας μας επηρεάζει το περιβάλλον του και οτιδήποτε βρίσκεται γύρω του.

Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με διάφορα βεβαρυμένα ενεργειακά πεδία όπως για παράδειγμα αυτό του εργασιακού χώρου, της περιοχής που κατοικούμε, ίσως της οικίας όπου μένουμε ή ακόμη και με άλλους ανθρώπους που σκέφτονται ή δρουν με ένα αρνητικό τρόπο. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που μπορούν να βαρύνουν το ενεργειακό μας πεδίο και μειώνουν τις αντιστάσεις μας δίνοντας χώρο στους χαμηλούς κραδασμούς.

Η προστασία από τις αρνητικές ενέργειες και η ενδυνάμωση των ατόμων είναι ένα βασικό θέμα όχι μόνο στο πνευματικό μονοπάτι αλλά και ως ένας τρόπος πρόληψης για την προστασία των προσωπικών μας ενεργειών.

Αυτή την περίοδο εισρέουν στον πλανήτη μας πολύ υψηλές δονήσεις με αποτέλεσμα να απελευθερώνονται οι χαμηλοί κραδασμοί πολύ γρήγορα. Επιπλέον καθώς περνάμε μέσα από την 4η διάσταση τώρα (για τη μετάβασή μας στην 5η) οι σκέψεις και τα συναισθήματα τείνουν να υλοποιούνται πιο άμεσα. Έτσι βιώνουμε τις επιδράσεις τους πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι στα προηγούμενα χρόνια.

Προστασία της Αύρας

Δηλώνοντας καθημερινά ότι δέχεστε ΜΟΝΟ τις θετικότερες των ενεργειών γύρω σας και ότι αντανακλάτε κάθε αρνητική ενέργεια όπως ένας καθρέφτης, προγραμματίζετε το υποσυνείδητο σας να απορρίπτει ΚΑΘΕ μη συμβατή ενέργεια του περιβάλλοντος χώρου σας.

Κάποιοι άλλοι τρόποι προφύλαξης της αύρας σας είναι:


- Καθημερινή σωματική άσκηση


- Καθημερινός διαλογισμός


- Οραματισμός μίας πλήρους φωτεινής αύρας.


- Αποφυγή οπτικής ή σωματικής επαφής με αρνητικούς ανθρώπους


- Αποφυγή ανθρώπων που μιλάνε δυνατά ή είναι φορτισμένοι συναισθηματικά


Τέλος....


1) Κοιταχτείτε στον καθρέφτη (μέσα στα μάτια σας)


2) Χαμογελάστε για αυτό που βλέπετε


3) Και δηλώστε τρεις φορές δυνατά......"ΣΕ ΑΓΑΠΩ"


Η αύρα αποδυναμώνεται από:


(αριστερή εικόνα)


- Θόρυβο


- Αρνητικές σκέψεις


- Άγχος


- Κακή διατροφή


- Υπερβολική κούραση


- Κατανάλωση "βαριών" ενεργειακά τροφών (νεκρών ζώων κτλ.)


- Έλλειψη φυσικής άσκησης


- Έλλειψη καθαρού αέρα


- Τοξικές ουσίες (κάπνισμα, αλκοόλ, ναρκωτικά κτλ.)


- Επαφή με αρνητικούς ανθρώπους ή "ενεργειακά ζόμπι"


- Sex χωρίς συναισθήματα


Η αύρα ενδυναμώνεται από:


(δεξιά εικόνα)


- Θετικές σκέψεις


- Φυσική άσκηση


- Επαφή με τη φύση και τα ζώα


- Διαλογισμό


- Περπάτημα με γυμνά πόδια στο γκαζόν, την παραλία κτλ. (γείωση)


- Κοίταγμα στον ήλιο (λίγο μετά την ανατολή και λίγο πριν τη δύση)


- Ξεκούραση (ύπνο)


- Κατανάλωση τροφών πλούσιες σε φως και νερό (φρούτα, λαχανικά)


- Ευχάριστη μουσική


- Χρώματα που μας ταιριάζουν


- Επαφή με θετικούς ανθρώπους


- Sex με συναισθήματα
ΨΥΧΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η βασικη τεχνικη προστασιας ολων των σοβαρων παραδοσεων ειναι να οραματιζεσαι τον εαυτο σου σε λευκο φως, απαλο, λαμπερο, ακτινοβολο.


Ακομα καλυτερα αν σε φωτιζει – φορτιζει, μια Θεικη Συμπαντικη ακτινα λευκου φωτος απο τον ουρανο.


Αν ομως αισθανεσαι σωματικη η συναισθηματικη ενταση καλυτερα να χρησιμοποιησεις λευκογαλαζο φως που χαλαρωνει και οι ιδιοτητες της ενεργειας του ειναι : αγαπη, χαρα, δυναμη, γαληνη.


Βοηθαει μια απλη, λιγολογη, απο την καρδια προσευχη προς τον Θεο του αληθινού σύμπαντος. ΟΧΙ προς μεσαζοντες του, ΟΧΙ σαν ικετης.


Καποιες αλλες δυνατες τεχνικες ειναι για προχωρημενους ειτε στον οραματισμο ειτε στο καθαρισμα της μαυριλας του υποσυνειδητου τους.


Μια απαραιτητη δικλειδα ασφαλειας ειναι για το οτιδηποτε, ειναι να ζητας προκαταβολικα την ευλογια - βοηθεια - προστασια του Θεου, αλλιως να γινει κατι ακομα καλυτερο. Π.χ : " Για το μεγαλυτερο καλο το δικο μου και ολων των εμπλεκομενων στην διαδικασια. Γεννηθητω το θελημα Σου"."Με αβλάβεια των πάντων και κοσμική αρμονία".

ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Η ασπίδα προστασίας είναι ένα ενεργειακό κουκούλι το οποίο μας προστατεύει από κάθε είδους εισροές αρνητικών ενεργειών μέσα στην αύρα μας.

Πριν επιχειρήσουμε να δημιουργήσουμε μια ασπίδα προστασίας για μάς η (για τους αγαπημένους μας ) είναι πολύ σημαντικό να «καθαριστούμε» ενεργειακά. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε είτε με ένα διαλογισμό κάθαρσης ή μέσω ενός εξαγνιστικού λουτρού. Το τρεχούμενο νερό είναι φορέας εξαγνισμού. Μπορείτε επίσης να γεμίσετε νερό την μπανιέρα σας και να προσθέσετε αλάτι θαλασσινό σε κρυστάλλους και σόδα μαζί. Οτιδήποτε από τα παραπάνω και αν επιλέξετε πρέπει να έχετε συνειδητή πρόθεση τον καθαρισμό σας. Ακόμα και απλό μπάνιο να κάνετε όταν έχετε πρόθεση τον καθαρισμό των «σωμάτων» σας τότε αυτό να ξέρετε ότι συμβαίνει.

Αφού λοιπόν έχετε κάνει τον καθαρισμό σας σκεφτείτε τι χρώμα και τι σχήμα θα έχει η ασπίδα σας. Από τα πιο συνηθισμένα σχήματα που επιλέγουν οι περισσότεροι είναι το ωοειδές ή της σφαίρας. Όσο αναφορά το χρώμα θα ήταν προτιμότερο να επιλέξετε ένα φωτεινό χρώμα. Για άτομα υπερευαίσθητα στις ενέργειες καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν πάνω από ένα χρώμα. Σε αυτήν την περίπτωση πολύ καλό είναι το πρώτο στρώμα να είναι λευκό, το δεύτερο πράσινο και ένα τρίτο βιολετί που θα σφραγίζει την αύρα.

Καθίστε αναπαυτικά σε καρέκλα με τα πέλματα σας να ακουμπάνε στο έδαφος, σε στάση διαλογισμού. Κλείστε τα μάτια σας πάρτε βαθιές αναπνοές και χαλαρώστε το σώμα σας. Μόλις νοιώσετε ήρεμοι και χαλαροί οραματιστείτε μια λευκή μπάλα φωτός να κατεβαίνει από τον ουρανό και να διαχέεται γύρω από το σώμα σας δημιουργώντας το σχήμα της ασπίδας που έχετε επιλέξει. Δείτε την ασπίδα σας ξανά και καθαρά, δυναμώστε την έτσι ώστε η εικόνα που θα δημιουργήσετε να είναι καθαρή, και διαυγής. Η ασπίδα σας δημιουργεί στα πεδία σας απόλυτη προστασία είναι αδιαπέραστη και οτιδήποτε προσκρούει επάνω της εξοστρακίζεται στο σύμπαν. Σας γεμίζει ενέργεια, φως , ζωή σας κάνει δυνατούς και ενισχύει θεραπευτικά όλα τα σώματα σας. Επιτρέπει να εισρέουν θεραπευτικές, εξαγνιστικές, ζωογονητικές ενέργειες και απαγορεύει οτιδήποτε αρνητικό. Σιγά - σιγά πάρτε βαθιές αναπνοές, νιώστε το σώμα σας και ανοίξτε τα μάτια σας.

Τώρα έχετε δημιουργήσει την ατομική σας ασπίδα προστασίας.

Δυναμώνετε την ασπίδα σας κάθε μέρα με την άσκηση αυτή για 21 έως 40 μέρες κατόπιν κάντε την άσκηση μια φορά την εβδομάδα ώστε να την θεωρείτε αναπόσπαστο μέρος του εαυτού σας. Αργότερα μπορείτε να επαναλαμβάνετε την άσκηση μια φορά το μήνα.

http://diogeneis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου