Σύμπαν και άνθρωπος

Όλα στο σύμπαν αφορούν τη μεταμόρφωση.Η ζωή μας μοιάζει με τις σκέψεις που τη διαμορφώνουν.

Μάρκος Αυρήλιος

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΩΝ ΜΠΕΛ


bell_magicaΜία ιστορία ενός φριχτού φαντάσματος, που πήρε την ονομασία Μάγισσα των Μπελ, αρχσει το 1817 στο Τενεσί, στο σπίτι που έμενε ο John και n Lious Bell με τα εννιά παιδιά τους.
Η Μάγισσα έκανε την εμφάνιση της για πρώτη φορά με φασαρία που θύμιζε πάλη σκυλιών, και μυστηριώδεις ανθρώπινους ήχους όπως πνίξιμο και ρουφήγματα, αργότερα όμως τα πράγματα έγιναν απίστευτα σοβαρά. Ο δεκάχρονος γιός της οικογένειας Richard ξύπνησε μια νύχτα επειδή κάτι αόρατο του τραβούσε με δύναμη τα μαλλιά ενώ η νεαρή κόρη Elizabeth που ήταν δώδεκα χρόνων δέχτηκε βαριά χαστούκια που άφησαν σημάδια στο πρόσωπό της.
Όταν άρχισαν οι επιθέσεις στα παιδιά η οικογένεια μίλησε στον  ιερέα J.Johnson, στενό φίλο της, που προσπάθησε να εξορκίσει τη Μάγισσα απευθυνόμενος σ' αυτή σε βιβλική γλώσσα χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.
Στη συνέχεια στην οικογένεια άρχισαν να παρουσιάζονται πολύ σοβαρά οργανικά προβλήματα.  Η κοπέλα είχε απώλεια συνείδησης και λιποθυμίες ενώ παράλληλα εντοπίστηκαν βελόνες στο στομάχι της.
Ο John Bell βρέθηκε σε μία εξίσου δύσκολη θέση. Η γλώσσα του πρήστηκε τόσο που δε μπορούσε να μιλήσει για ώρες. Τον έπιασαν βίαιοι και ανεξέλεγκτοι σπασμοί στο πρόσωπο και ήταν τόσο σοβαρή η κατάστασή του που αναγκάστηκε να πέσει στο κρεβάτι. Τελικά  μη αντέχοντας, πέθανε λίγες ημέρες αργότερα.
Παρόλα αυτά η μάγισσα δεν ήθελε να τον αφήσει να  ήσυχο ούτε και στην κηδεία του όπου έκανε αισθητή την παρουσία της τραγουδώντας άσεμνα τραγούδια.
Μετά από αυτό το περιστατικό έπαψε πλέον να ενοχλεί την οικογένεια.
Υπάρχει μία αναφορά που έλεγε πως πριν εξαφανισθεί τελείως η Μάγισσα, υποσχέθηκε να γυρίσει σε εκατόν επτά χρόνια, ημερομηνία που συνέπιπτε με το 1935,κάτι βέβαια που ποτέ δεν συνέβη ευτυχώς.
 http://www.liako.gr/anexigito

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου