Σύμπαν και άνθρωπος

Όλα στο σύμπαν αφορούν τη μεταμόρφωση.Η ζωή μας μοιάζει με τις σκέψεις που τη διαμορφώνουν.

Μάρκος Αυρήλιος

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

OI ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ-Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ




Πηγή : BehindTheVeilOf Deception
Επειδή κάποιοι μπορεί να μην το γνωρίζουν πριν κάποια χρόνια είχαν δοθεί στην Κύπρο στο χωριό τραχωνι Λεμεσού κάποιες προφητείες απο τον Άγιο Γεώργιο τον Χοζεβα  
 Αυτες ειναι :

1) Είναι θέμα χρόνου να αχρηστευθεί το Τέμενος του Ομάρ.
2) Αναμένεται νέο χτύπημα, ακόμη πιο εντυπωσιακό στις ΗΠΑ, που θα δώσει το δικαίωμα στους Αμερικάνους να επιβάλλουν στυγνή δικτατορία, εν ονόματι της δημοκρατίας και της ασφάλειας.
 
3) Θα γίνει σεισμός μέγας στη Μεσόγειο.
 
4) Με αιτία την Κύπρο θα πλησιάσει ελληνοτουρκικός πόλεμος. Θα γίνουν αψιμαχίες τρεις μέρες, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα.

5) Κατά την διάρκεια των αψιμαχιών με την Ελλάδα οι Τούρκοι θα τα παρατήσουν όλα και θα στραφούν με όλες τις δυνάμεις τους προς την Αρμενία.

6) Αμέσως μετά θα επέμβει η ΡΩΣΙΑ. Τρεις μέρες θα βρέχει φωτιά στην Τουρκία. Τρεις βάσεις των Αμερικάνων στην μικρά Ασία θα καταστραφούν.

7) Οι ΡΩΣΟΙ θα παραχωρήσουν στους Έλληνες την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ για να την ελέγχουν και θα είναι χαρούμενοι γιατί θα αισθάνονται οτι θα φεύγει από πάνω τους πολύ μεγάλο βάρος.
 
8) Αναμένετε νέο χτύπημα πολύ πιο εντυπωσιακό στην Αμερική που θα δώσει δικαίωμα στους Αμερικάνους να επιβάλουν δικτατορία για λόγους δημοκρατίας και ασφάλειας.

Όταν σκοτώσουν εκείνον που το όνομα του αρχίζει από το ελληνικό όμικρον τότε θα αρχίσουν να γίνονται όλα τόσο γρήγορα που οι δημοσιογράφοι δεν θα προλαβαίνουν καν να μας τα πουν.

10) Όταν ο νέος αυτοκράτωρ ΙΩΑΝΝΗΣ λειτουργήσει την Αγιά Σοφία θα μπει στο ιερό από το πλάι του ναού αφού ο εξωτερικός τοίχος θα ανοίξει με θαυμαστό τρόπο και μετά θα ξανακλεισειπισω του.

11) Πριν την πρώτη θεία λειτουργιά θα ειδοποιηθούν χίλιοι εκλεκτοί για να παραστούν. Όταν ειδοποιηθούν θα πρέπει να πάρουν μαζί τους ένα κομμάτι ψωμί και ένα μπουκάλι νερό να μπουν στο πλοίο και χωρίς να πουν τίποτα σε κανέναν να σαλπαρουν για τηνΠόλη.

12) Όπου να`ναι έρχεται μια απο τις πέντε μεγάλες καταστροφές στον πλανήτη.

13) Οι ρωσοι έχουν ενά όπλο που δεν το γνωρίζει κανείς και κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί.
14) Θα γίνει Γενική Εξέγερση του Απανταχού Ελληνισμού!

15) Όταν θα ψάχνουν το ρωσικό αρχηγείο στο Βλαδιβοστόκ αυτό θα βρίσκεται δέκα χιλιόμετρα κάτω απο την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ."ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ"Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ"

16) Ο Αρχιστράτηγος ΜΙΧΑΗΛ θα κινηθεί γρήγορα και τα επομενα βήματα θα τα κάνει στην στεριά.
Βέβαια η πιο γνωστή προφητεια που δώθηκε ειναι το Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
πλεον βεβαια ειναι Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΝΥΝ
Και  τελευταία και σημαντικότερη
 5.5.2024 = ΠΑΣΧΑΛΙΟΣ ΧΑΡΑ! 
Πηγή : BehindTheVeilOf Deception

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου