Σύμπαν και άνθρωπος

Όλα στο σύμπαν αφορούν τη μεταμόρφωση.Η ζωή μας μοιάζει με τις σκέψεις που τη διαμορφώνουν.

Μάρκος Αυρήλιος

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Τυφώνας μέρα Πανσελήνου

Οι επιστήμονες μιλούν για ένα “σπάνιο καιρικό φαινόμενο” για τον Τροπικό Τυφώνα Sandy επειδή συναντιέται με δυο χειμερινές καταιγίδες ενώ η πανσέληνος βοήθησε στην άνοδο των Υδάτων και τη συσσώρευση της μάζας τους με τους ανέμους που κινούνται με 140+ χιλιόμετρα την ώρα.
Όμως η Πανσέληνος σε συνδυασμό με τους Δεσμούς της Σελήνης να σχηματίζουν γωνία 90ο με το Μεσοδιάστημα Δία/Κρόνου -δηλαδή με το Μεσοδιάστημα της Δικαιοσύνης, έκαναν σύμφωνα με τον Όμηρο την Γαία να στενάζει κάτω από τον Δία που χαίρεται να ρίχνει κεραυνούς στην οργή του πάνω, κάθε φορά που γύρω από τον Τυφωέα (Τυφώνα) μαστιγώνει το έδαφος στους Αρίμους, όπου είναι του Τυφωέα (Τυφώνα) η κατοικία.
Ο Όμηρος περιγράφει τον Πόλεμο των Τιτάνων εναντίον του Διός καθώς οι Θεοί πολεμούν μεταξύ τους και ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ στις ανθρώπινες υποθέσεις (φαινόμενο ΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ).
Ο Tesla οραματίστηκε τη δημιουργία τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής ασπίδας στην ιονόσφαιρα με το φαινόμενο της Δράσης και της Αντίδρασης. Μόλις ο Tesla πέθανε, αρκετές από τις σημειώσεις του κατασχέθηκαν από το FBI καθώς θωρήθηκαν πως έθεταν θέματα Εθνικής Ασφάλειας.
Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες συγκεκριμένες συχνότητες διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος για εφαρμογές τομογραφίας. Το HAARP αποτελεί αμερικανικό «υπερόπλο» μαζικής καταστροφής!!!
Παρόμοια με το HΑARP ιονοσφαιρικά συστήματα είναι το EISCAT με εγκαταστάσεις στο Τρόμσο της Νορβηγίας ( καθώς επίσης και το Ρωσικό SURA.
Τα σημεία είναι πασιφανή και πριν τις μεγάλες ανακατατάξεις σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Μέση Ανατολή είμαι υποχρεωμένος να ειδοποιήσω με τον τρόπο που μου ταιριάζει τις υπάρξεις όλων πως οι μέρες που έχουμε μπροστά μας δεν θα είναι ανέμελες και μακάριες. Σαν πρώτη πράξη του τόσο ρεαλιστικού αυτού θεατρικού έργου θα παρουσιαστεί μπρος τα μάτια σας μια μυστηριώδης ψυχροπολεμική ρήξη με απρόσμενους πρωταγωνιστές και απούσες κάποιες μεγάλες βεντέτες της σύγχρονης Ιστορίας. Θα ζήσουμε μια αναπάντεχη Νομισματική – Χρηματοοικονομική Κρίση, ενώ πολλά Κράτη και Αγορές που έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε σαν δεδομένα ισχύος παγώνουν οικονομικά είτε σαν οντότητες, μέσα σε μερικές ώρες… Περιουσίες χάνονται σ’ όλα τα μέρη του πλανήτη, ενώ αίμα χύνεται άφθονο τοπικά. Εκείνοι που, πρόσκαιρα, θα βγουν κερδισμένοι απ’ την συγκυρία αυτή, καλά θα κάνουν να μην αισθάνονται Ουράνια ευτυχείς, καθώς η Κάθαρση του Ηλιακού Λόγου θα εκδηλωθεί σε κάμποσα επεισόδια.
Κώστας Κονδύλης
 http://astrology.eportal.gr/portal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου