Σύμπαν και άνθρωπος

Όλα στο σύμπαν αφορούν τη μεταμόρφωση.Η ζωή μας μοιάζει με τις σκέψεις που τη διαμορφώνουν.

Μάρκος Αυρήλιος

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ο Τελευταίος Λόγος της Ομάδος Έψιλον και Ηγέτη αυτής Απολλωνίου Υιού Κρίτων.



ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ
«Απολλώνιος Κρίτων ο Τυανεύς»

Ο Τελευταίος Λόγος της Ομάδος Έψιλον και Ηγέτη αυτής Απολλωνίου Υιού Κρίτων.
Λουφάξτε Μιαροί Δήθεν Έλλην, Ευρωλάτρες, Σιωναζιστές, Ανθέλληνες και Εβραιομογγόλοι.
Έρχεται η Πληρωμή σας, Πόνος, Οδύνη, Εξόντωση, Αφανισμός.

Μια μικρή περιγραφή των γεγονότων που συμβαίνουν εις την Ελλάς όπου για μία ακόμα φορά επαληθεύεται η Ομάδα Έψιλον και ο ηγέτης αυτής Απολλώνιος Κρίτων. Όλα όσα έχουμε πει και γράψει εδώ και χρόνια εις τους Έλλην έχουν επαληθευτεί και όλα εξελίσσονται με γοργό ρυθμό μπροστά στα μάτια των εναπομεινάντων Έλλην της Ελλάς. Φυσικά όλοι οι δήθεν «Έλληνες» και μπουρδολόγοι υβριστές και βλάσφημοι που κατηγορούσαν την Ομάδα Έψιλον, όλοι αυτοί που κατηγορούσαν και ύβριζαν τον Απολλώνιο Υιό Κρίτων - τον  ηγέτη των καθάριων Έλλην -  κωφεύουν, σιωπούν, κρύβονται, καθώς όλα όσα έχει πει και γράψει ο Απολλώνιος Υιός ηγέτης της Ομάδος Έψιλον γίνονται πραγματικότητα και εξελίσσονται με γοργό ρυθμό.

Ψευδοπροφήτες, ψεύτικοι άγιοι και πατέρες της εβραιογενούς Εκκλησίας Α.Ε. & ΣΙΑ καπηλεύονται αυτά τα οποία συμβαίνουν εις την Ελλάς για κερδοσκοπία, μα και με γνώμονα το να κερδίσουν ή να κρατήσουν τους οπαδούς τους κοντά τους. Γνωρίζουν πολύ καλά πως όσο χάνουν πιστούς και οπαδούς χάνεται η εξουσία τους, και το κυριότερο είναι ότι χάνουν πολλά χρηματικά κέρδη και οφέλη που έχουν εξ’ αυτών. Έτσι έχει ξεκινήσει ένα παραλήρημα εκδόσεως βιβλίων και φυλλαδίων γράφοντας μπούρδες. Κάθε φορά που γίνεται ένα γεγονός στην Ελλάς ξεκινούν οι μπουρδολόγοι να γράφουν «αυτό το είχε γράψει ο τάδε άγιος, το είχε πει ο Παϊσιος, το είχε γράψει ο Πατροκοσμάς, το είχε γράψει ο Χριστόδουλος», κ.α. Φυσικά όλα αυτά με την συνεργασία των πολυθεϊστών (Δωδεκαθεϊστών) και των Λάϊονς (Μασόνων), αν και πολλά εξ’ αυτών που γράφουν είναι κλεμμένα και αντιγραμμένα από την Ομάδα Έψιλον εκ των γραπτών του Απολλώνιου Υιού Κρίτων.

Από το 2008-2009 γράφουμε, λέμε και προειδοποιούμε τους Έλλην. Κατά συνέπεια όλοι οι Έλλην γνωρίζουν όλα αυτά που εξελίσσονται. Τώρα απορούν, διερωτώνται γιατί συμβαίνουν αυτά, καθώς άλλα τους έλεγαν και έταζαν τα ΜΜΕ, οι πολιτικάντηδες, οι μπουρδόσοφοι και οι ψευδολόγοι συγγραφείς, μην ακούοντας και χωρίς να δίνουν σημασία στην Ομάδα Έψιλον και τον Απολλώνιο Κρίτων. Όσο λοιπόν ακούν, πιστεύουν τα ΜΜΕ, τους πολιτικάντηδες, τους μπουρδολόγους, τους συγγραφείς και τα κομματόσκυλα συνδικαλιστές, η Ελλάς θα συρρικνώνεται και οι Έλληνες θα αφανίζονται.



Η υπάρχουσα τρικέρατη ανθελληνική κυβέρνηση θα καταρρεύσει καθώς αυτό επιθυμούν οι Τέκτων «G». Αυτό που είχαν να προσφέρουν για την επίτευξη των στόχων βάσει του πρώτου σχεδίου επέτυχε. Τώρα χρειάζονται μια διαφορετική κομματική κυβέρνηση για την επίτευξη του δεύτερου σχεδίου. Η κυβέρνηση αυτή θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ «ο Μουσουλμάνος Αλβανός Τσίπρας». Αυτό το πολιτικό κόμμα θα επιφέρει την συρροή αλλοδαπούς προς αποικισμό εις την Ελλάδα, το κτίσιμο κατοικιών και εργατικών θέσεων προς αυτούς, θα κτυπήσει τους ανατολικούς μασονικούς οίκους όπως και την εκκλησία Α.Ε., κ.α. Όταν οι στόχοι επιτευχθούν οι άρχων Τέκτων «G» θα καταργήσουν αυτή την κυβέρνηση, περνώντας στο τρίτο σχέδιο, όπου θα θέσουν ως κυβερνών κόμμα την Χρυσή Αυγή (Ναζιστές). Αυτό το σιωναζιστικό πολιτικό κόμμα θα επιτελέσει και το τέλος της Ελλάς και των Έλλην, καθώς ο σκοπός και ο στόχος αυτών θα είναι ο διαμελισμός της Ελλάδος «Μ. Αλβανία, Σκόπια ως Μακεδονία, Θράκη και Αιγαίο ως Τουρκία, κ.α.». Όταν υλοποιηθεί και το τρίτο σχέδιο, οι Τέκτων «G» (Σιωνιστές ή Εβραίοι) θα επιφέρουν το σχέδιο «σωτηρία» μέσω μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, όπου εις τα Βαλκάνια και ιδίως εις την Ελλάδα θα πάψουν πλέον να υπάρχουν πολιτικά κόμματα, σύνταγμα, στρατός, κ.α. Θα τοποθετηθούν επιτηρητές και κυβερνήτες άνευ εκλογικού συστήματος εκ της παγκόσμιας κυβέρνησης (Τέκτων «G»), ενώ η Ελλάδα και τα υπόλοιπα βαλκανικά κράτη θα φέρονται ως «ηνωμένες πολιτείες» κάτω από ένα παγκόσμιο σύνταγμα. Φυσικά οι ελεγκτές και οι επιτηρητές θα είναι από Αμερική, Βρετανία, Ισραήλ, Γερμανία.
Ως Ομάδα Έψιλον έχουμε δημοσιεύσει το νέο χάρτη της Ελλάδος. Δείτε τον καλά μιαροί Ελληναράδες. Εσείς οι ψηφοφόροι, οπαδοί και οι καναπεδάτοι αφήσατε τους πολιτικάντηδες μα και συναινέσατε μαζί τους. Όλοι εσείς οι δήθεν Έλληνες καταστρέψατε την Ελλάς, αυτός ο χάρτης είναι δημιούργημα δικό σας και των πολιτικών σας. Εσείς τους ψηφήσατε και τους αφήσατε να το πράξουν και οι  πληρωμή σας θα είναι η ίδια με αυτών. Είστε ανθέλληνες και προδότες της Ελλάς και του ελληνικού γένους. Κανείς από σας μιαρά ανθρωπάρια δεν μπορεί να πει πως δεν γνώριζε, δεν ήξερε, καθώς όλα σας τα είχαμε πει πριν καν συμβούν. Μα εσείς πάντα ως καλές μιαρές προβάτες ακολουθείτε πολιτικάντηδες και πιστεύετε τους μπουρδολόγους ανθέλληνες, τους Εβραιομογγόλους δημοσιογράφους και την εβραιογενή εκκλησία Α.Ε. Είστε πλέον Νεκροί εσείς και η γενεά σας.

Εις την Ελλάς πλέον η πλειοψηφία αποικισμού και θέσεων εργασίας θα είναι από μη Έλλην, από ξένους «Αλβανούς, Σκοπιανούς, Τούρκους κ.α. Μουσουλμάνους», καθώς εις την Ελλάς και εις τα βαλκάνια θα επικρατεί ο νέος οθωμανισμός. Η μικρή μειονότητα των χριστιανών και των ορθοδόξων θα συμβιβαστεί με την υπάρχουσα κατάσταση και θα συνεργαστεί και θα αφομοιωθεί με τον μουσουλμανισμό. Αυτοί που δεν θα το δεχτούν δύο δεινά θα υποστούν: ή θα εξοντωθούν ή θα φύγουν από την Ελλάς δια παντός.


Και τώρα μπουρδόσοφοι και μπουρδολόγοι αντιγράψτε, γράφτε βιβλία, κειμενάκια στο διαδίκτυο, και εσείς δήθεν Έλληνες λουφάξτε και κλάψτε. Όλοι σας ψάχνετε να βρείτε τον ηλίθιο ή τους ηλίθιους να βγουν μπροστά να κάνουν όλα όσα εσείς δεν μπορείτε να κάνετε, καθώς είστε όλοι Χέστες. Όταν άλλοι πράξουν για σας αυτά που πρέπει τότε θα βγείτε και θα τους καταδικάσετε ως τρομοκράτες, ως δολοφόνους και ως προδότες, όπως κάνατε πριν χρόνια «1821, 1945-46, …» με τους επαναστάτες τους ‘21, με τους αντάρτες του ‘45-‘46 κλπ. Μόνο που τώρα έχετε να κάνετε με την Ομάδα Έψιλον και τον Ηγέτη αυτής Απολλώνιο Κρίτων. Όλοι σας θα κριθείτε και θα καταδικαστείτε και ο καθένας σας θα πληρώσει όλα όσα του αναλογούν, το ίδιο και η γενιά σας. Το 2013 δεν αργεί να έρθει δήθεν Έλληνες, όλοι σας θα χάσετε τα πάντα, όλοι σας θα πνιγείτε, όλοι σας θα καείτε, όλοι σας θα εξοντωθείτε.

Προς Έλλην.
Μια μερίδα από σας μιλά για σωτήρες όπως «θα μας σώσει η Ρωσία και οι Ρώσοι», κάποιοι άλλοι μιλούν για άλλους σωτήρες «θα μας σώσει η Αμερική, το Ισραήλ». Άλλοι μιλούν και λένε πως θα τους σώσουν η «Εκκλησία Α.Ε.», ο «Παϊσιος, ο Μ. Κωνσταντίνος» κ.α. πολλές τέτοιες μπούρδες. Όλοι αυτοί που λέτε πως θα σώσουν εσάς και την Ελλάς, είναι αυτοί που θα σας καταστρέψουν και θα σας εξοντώσουν δια παντός. Η μόνη ελπίδα σωτηρίας που έχετε είναι να ενταχθείτε και να ενσωματωθείτε στην Ομάδα Έψιλον, μαζί με τους καθάριους Έλλην. Μόνο αυτοί που είναι δίπλα στον Απολλώνιο Υιό Κρίτων θα γλυτώσουν την εξόντωση και τον αφανισμό. Μα έχετε κάνει ήδη την επιλογή σας η οποία δεν είναι άλλη από το να προσκυνάτε και να ακολουθείτε πολιτικάντηδες, Εβραιομογγόλους, ανθέλληνες, Εκκλησία Α.Ε. κλπ., κοινώς είστε καταδικασμένοι εσείς και η γενιά σας. Ο Αφανισμός και η Εξόντωση ξεκινά με την αρχή του νέου έτους 1 Ιανουαρίου 2013.
 
Όταν θα επέλθει το έτος 2016-17 δεν θα υπάρχετε εσείς, τα παιδιά σας, η γενιά σας, δεν θα υπάρχετε ως ανάμνηση, ως ιστορία, ως έθνος, ως λαός, ως άποικοι. Οι μόνοι λιγοστοί που θα υπάρχουν από σας θα είναι άδεια, κενά κουφάρια, μόνο σάρκα και κόκκαλα, που θα είναι νομοταγή δουλικά προς τους άρχων Εβραίους και μογγόλους. Θα είστε απλά γιουσουφάκια που ούτε καν ελληνικά δεν θα μιλάτε και με το πέρασμα του χρόνου θα πάψετε και εσείς να υπάρχετε ολοκληρωτικά. Οι Έλλην δεν είναι άδεια κουφάρια, δεν είναι όνομα και επωνυμίες, δεν είναι λέξεις. Οι Έλλην είναι η Ελλάς, είναι Ελλάνιοι Συμπαντικοί Υιοί, είναι το φως της Γνώσεως. Μα όλοι εσείς είστε απλά Έλλην στις λέξεις (ομιλία), στην ταυτότητα, στο όνομα. Είστε κάλπικοι, ανθέλληνες και μιαροί και θα αφανιστείτε, θα εξοντωθείτε.

Προς πολιτικάντηδες και μιαρά κράτη.
Μιαρά εβραιομογγολικά μιάσματα και ανθέλληνες ουδείς από σας μπορεί να διαγράψει το λόγο της Ομάδος Έψιλον ή να ξεφύγει από αυτόν. Κανείς και κανένα μιαρό κρατίδιο δεν μπορεί να ξεφύγει από την κρίση και την τιμωρία του Απολλώνιου Υιού Κρίτων ηγέτη της Ομάδος Έψιλον. Όλοι σας είστε απλά μελάνι, γραμμές στο χαρτί, είστε απλά κομπάρσοι εις το Ελλάνιο Σχέδιο της Ομάδος Έψιλον. Κανείς μιαρός πολιτικάντης ή μιαρό κρατίδιο δεν μπορεί να ξεφύγει. Όλοι θα εξοντωθείτε και οι εναπομείναντες θα προσκυνήσουν τους καθάριους Έλλην και τον Απολλώνιο Υιό «Ομάδα Έψιλον».
 http://omadaepsiloney.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου