Σύμπαν και άνθρωπος

Όλα στο σύμπαν αφορούν τη μεταμόρφωση.Η ζωή μας μοιάζει με τις σκέψεις που τη διαμορφώνουν.

Μάρκος Αυρήλιος

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Η αύρα

Η αύρα λοιπόν είναι ένα μέσο που χρησιμοποιεί η εναλλακτική θεραπευτική για να “διαβάσει” ασθένειες ή και παθήσεις πολύ πριν ακόμα εκδηλωθούν στο φυσικό μας σώμα. Το ενεργειακό αυτό πεδίο που μας περιβάλλει, μπορεί να εκδηλώσει με μεγαλύτερη ευαισθησία διαρροές ενέργειας στα σημεία της επιβάρυνσης. Όταν δηλαδή μια αρνητική ενέργεια επιβαρύνει σημεία του φυσικού μας σώματος (αιθεροφυσικού), αυτό εκδηλώνεται πρώτα στο ενεργειακό μας σώμα (πρανικό).
Έτσι ένας θεραπευτής μπορεί να δει αυτές τις διαρροές οι οποίες μοιάζουν σαν ποτάμια καπνού τα οποία απομακρύνονται από το σώμα μας και έχουν διάφορους χρωματικούς διαχωρισμούς. Ο θεραπευτής αφού παρατηρήσει πρώτα την αύρα και καταλάβει τα σημεία της διαρροής ή και των μπλοκαρισμάτων της ενέργειας προχωράει στην εξισορρόπηση της ροής της ενέργειας στο σώμα και με διάφορες τεχνικές αποκαθιστά τους “τραυματισμούς” του ενεργειακού μας σώματος-της αύρας.
Η ενέργεια που ρέει μέσα στο σώμα μας, διέρχεται από επτά ενεργειακά κέντρα τα οποία ονομάζονται “τσάκρα” και διατρέχουν κάθετα την σπονδυλική μας στήλη ξεκινώντας από την κορυφή του κεφαλιού, όπου βρίσκεται και το έβδομο τσάκρα και καταλήγει στο σημείο των γεννητικών οργάνων όπου είναι και το πρώτο τσάκρα.
Στη συνέχεια η ενέργεια μεταφέρεται σε όλα τα μέρη του σώματος μας μέσω των ενεργειακών καναλιών τα οποία ονομάζονται “ναντί” και καταλήγουν σε μικρότερα ενεργειακά σημεία που ονομάζονται “υποτσάκρα”. Αφού η ενέργεια διαβεί ελεύθερα το σώμα μας εκπέμπεται περίπου 5-10 εκατοστά γύρω από το σώμα μας σε ένα μέσο άνθρωπο.
Ενεργειακό μπλοκάρισμα, είναι το σημείο που αντιστέκεται στην ελεύθερη ροή της ενέργειας και αντιστοιχεί πάντα σε ένα τσάκρα. Οπότε, όταν ο θεραπευτής εντοπίσει το μπλοκάρισμα αυτό το εξομαλύνει και καθαρίζει έτσι τα κανάλια ροής ενέργειας.
Έτσι η αύρα είναι το σημείο αναφοράς, το οποίο θα εκδηλώσει το πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί και όμως δεν έχουμε καταλάβει που οφείλεται. Είναι η πρώτη γεύση που δίνουμε και παίρνουμε από τον άλλο πριν ακόμα τον γνωρίσουμε, είναι αυτό που μας ωθεί να προχωρήσουμε ή να τραπούμε σε φυγή από μια κατάσταση. Αν ανοίξουμε τα μάτια μας μπορούμε να δούμε αυτό που φαινομενικά είναι αόρατο και όμως είναι μπροστά στα μάτια μας και μας δίνει τόσες πολλές πληροφορίες.
“Κοίτα γύρω σου με τα μάτια σου και όχι με το βλέμμα σου”.

 http://aurahealing.gr/wordpress/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου