Σύμπαν και άνθρωπος

Όλα στο σύμπαν αφορούν τη μεταμόρφωση.Η ζωή μας μοιάζει με τις σκέψεις που τη διαμορφώνουν.

Μάρκος Αυρήλιος

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 23/12/2012 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

Αγαπητέ φίλε/η
Σ’ όποιο μέρος του κόσμου κι αν κατοικείς, όποια δουλειά κι αν κάνεις, όποια θρησκεία κι αν ασπάζεσαι, όποια κι αν είναι τα πιστεύω σου για τη ζωή και την κοινωνία, θα συμφωνείς οπωσδήποτε στο ότι η ανθρωπότητα, ως σύνολο, βρίσκεται σ’ ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι.
Από τη μια πλευρά, η παγκόσμια κατάσταση εγκυμονεί θανάσιμους κινδύνους για την επιβίωση και την πνευματική μας εξέλιξη. Από την άλλη, ταυτόχρονα, δείχνουν να ωριμάζουν οι συνθήκες για μια μεγάλη συνειδησιακή αφύπνιση που θα ανεβάσει τη Γη σε ένα ανώτερο πνευματικό και ενεργειακό επίπεδο.

Η Γη μας σε δοκιμασία
Πραγματικά, ο κόσμος μας αντιμετωπίζει μια πολύπλευρη και έντονη κρίση ταυτόχρονα σε οικονομικό, πολιτικό, περιβαλλοντικό, ενεργειακό, πολιτισμικό και υπαρξιακό επίπεδο- η οποία κορυφώνεται μέρα με τη μέρα και εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους όλα τα όντα που κατοικούν στη μικρή μας Γη.
Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι για όλα αυτά τα διογκούμενα παγκόσμια προβλήματα ευθύνονται κάποιες σκοτεινές υπερφυσικές δυνάμεις που επιθυμούν να ακυρώσουν την πνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας, προκαλώντας έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μια κοσμογονική καταστροφή ή καθυποτάσσοντας τον πλανήτη κάτω από ένα παγκόσμιο τυρρανικό πολιτικό, οικονομικό και τεχνολογικό καθεστώς.
Άλλοι, πάλι, θεωρούν ότι η ανθρώπινη απληστεία, σκληρότητα, χωριστικότητα και άγνοια μπορούν άνετα, από μόνες τους, να έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό πλανητικό κάρμα, άρα να ευθύνονται καίρια για όλες αυτές τις αρνητικές συνθήκες που δείχνουν να εξαπλώνονται ραγδαία στον κόσμο μας.
Τέλος, μια τρίτη κατηγορία βλέπει τα δεινά που μας απειλούν είτε ως μια πνευματική δοκιμασία που επιβάλλεται στην ανθρωπότητα προκειμένου να αποδείξει την πίστη της στο Θεό και να τον επιλέξει ή όχι σύμφωνα με την ελεύθερη της βούληση είτε ως ένα εξελικτικό τεστ το οποίο επιβάλλει το ανώτερο σύμπαν στο ανθρώπινο είδος, για να αποδείξει ότι μπορεί να υπερβεί τις αδυναμίες και τα αρνητικά του χαρακτηριστικά και να περάσει σ’ ένα ανώτερο εξελικτικό στάδιο.
Το New Earth Network, με πλήρη επίγνωση ευθύνης, υποστηρίζει ξεκάθαρα ότι και οι τρεις αυτές εκδοχές ισχύουν ταυτόχρονα!  
Ωστόσο, στην πράξη, δεν έχει τελικά τόσο σημασία το τί απ’ όλα αυτά πιστεύει κανείς, όσο το τί είναι συνειδητά και υπεύθυνα διατεθειμένος να κάνει, για να βοηθήσει ουσιαστικά τον εαυτό του και την ανθρωπότητα να υπερβεί τους μεγάλους κινδύνους που σήμερα εγκυμονούν.

Η «κρίσιμη μάζα» των Ανθρώπων του Φωτός 
Στον αντίποδα της πλανητικής αρνητικότητας, μια μεγάλη παγκόσμια αλλαγή συντελείται σε συνειδησιακό επίπεδο.
Υπό την άμεση επίδραση και καθοδήγηση των κοσμικών δυνάμεων του Καλού, ένας τεράστιος αριθμός συνανθρώπων μας ασπάζεται το δρόμο της αγάπης, της ενότητας, της πνευματικότητας και του φωτός με ολοένα και πιο γρήγορους ρυθμούς.
Πολλά εκατομμύρια σ’ όλο τον κόσμο εντρυφούν ήδη στην πνευματική γνώση, αφυπνίζονται, διαλογίζονται, προσεύχονται, αναπτύσσουν ψυχικές ικανότητες, επιδίδονται σε ενεργειακές ασκήσεις και εκπαιδεύονται σε ολιστικές θεραπευτικές πρακτικές.
Πολλά εκατομμύρια συνάνθρωποί μας δομούν ειλικρινείς, ισότιμες και υγιείς ανθρώπινες σχέσεις, προσφέρουν ανιδιοτελή υπηρεσία, αγωνίζονται για το περιβάλλον, για την καταπολέμηση της χωριστικότητας, της πείνας, της βίας και της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.
Πολλά εκατομμύρια συνάνθρωποί μας ενστερνίζονται ανώτερες πανανθρώπινες αξίες και επιλέγουν να εκπέμπουν συνειδητά μόνο θετικές σκέψεις και συναισθήματα. Οραματίζονται δυναμικά έναν νέο πνευματικό κόσμο, ενότητας, αγάπης, ειρήνης, ελευθερίας και αφθονίας.
Όλοι αυτοί οι φωτεινοί άνθρωποι -είτε το γνωρίζουν συνειδητά ότι εμπνέονται και καθοδηγούνται από ανώτερες πνευματικές δυνάμεις, είτε το αγνοούν και το θεωρούν ως προσωπική τους παρόρμηση- συγκροτούν με γρήγορους ρυθμούς μια πανίσχυρη «κρίσιμη μάζα». Δομούν μια τεράστια παγκόσμια κοινότητα ομοιοκραδασμικού φωτός, η οποία στο άμεσο μέλλον θα έχει όλες τις δυνατότητες να ακυρώσει κάθε κακό και κάθε αρνητικότητα στη Γη, μια για πάντα, και να δρομολογήσει οριστικά τον κόσμο μας σε ένα ανώτερο επίπεδο εξέλιξης και δόνησης.        

New Earth Network 
Το Πλανητικό Δίκτυο Φωτός με την Υπέρτατη Αποστολή της προώθηση και πραγματοποίησης της μεγάλης αλλαγής 
Σε όλους εσάς τους φωτεινούς ανθρώπους αυτής της διευρυνόμενης «κρίσιμης μάζας» απευθύνεται το New Earth Network, ένα πνευματικό δίκτυο φωτός και θετικής ενέργειας που έχει δημιουργηθεί καθ’ υπαγόρευση των ανώτερων πνευματικών δυνάμεων, με σκοπό να συμβάλει στην τελική μεγάλη νίκη του Φωτός και την οριστική πνευματική ανέλιξη της ανθρωπότητας.
Συμμετέχοντας στην κοινότητα του New Earth Network, γίνεσαι και εσύ ένας ακόμα φωτεινός κόμβος στο πλανητικό δίκτυο φωτός που υφαίνουν οι κοσμικές δυνάμεις του Καλού για τη μεγάλη αναβάθμιση της πνευματικής δόνησης της ανθρωπότητας.
Μπαίνοντας στην παρέα μας, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση ή οικονομική επιβάρυνση, μπορείς να συμμετέχεις σε μια σειρά από φωτεινά έργα, σε συντονισμό με χιλιάδες άλλους ανθρώπους καλής πρόθεσης σ’ όλο τον κόσμο:
- Θα λαμβάνεις τακτικές ανακοινώσεις και πληροφόρηση για τις δραστηριότητες και τους εκάστοτε στόχους του New Earth Network.
- Θα λαμβάνεις κατ’ αποκλειστικότητα βαθιές εσωτερικές αναλύσεις σχετικά με την εξέλιξη των πλανητικών υποθέσεων και τη σύγκρουση των δυνάμεων του Φωτός με αυτές του σκότους.
- Θα λαμβάνεις κατ’ αποκλειστικότητα ακυκλοφόρητα εσωτερικά κείμενα της αρχαίας ελληνικής διδασκαλίας των «Δυνάμεων του Φωτός» και του Διδάσκαλου Έλληνα (βλέπε Ταυτότητα).
- Θα συμμετέχεις σε αποστολές πλανητικής αφύπνισης και θεραπείας, μέσω ειδικών ομαδικών ενεργειακών οραματισμών και εσωτερικών τεχνικών, υπαγορευμένων από τα ανώτερα πνευματικά πεδία (καθοριστικό ρόλο ενίσχυσης όλων αυτών των ενεργειών μπορεί να παίξει η προετοιμασία σου μέσω της εκπαίδευσης που προσφέρει το Σύστημα Μορφογένεσις).
- Θα συμμετέχεις στον Κόμβο Πλανητικής Αλληλεγγύης, με τη βοήθεια του οποίου μπορείς είτε να ζητάς από όλα τα μέλη του New Earth Network να σε συνδράμουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα ανιδιοτελούς προσφοράς έχεις ενδεχομένως ξεκινήσει, είτε να συνδράμεις εσύ σε ανάλογες προσπάθειες των άλλων μελών.

Μια καλή εικόνα για την ποιότητα και το πνευματικό βάθος της Γνώσης που παρέχει το New Earth Network, καθώς και για την αγνότητα των ανώτερων δυνάμεων που το εμπνέουν και το καθοδηγούν, μπορείς να έχεις διαβάζοντας τα κείμενα-κλειδιά για πλανητική υπηρεσία, τα οποία καλύπτουν μια ευρεία γκάμα κρίσιμων θεμάτων σχετικά με την πορεία της ανθρωπότητας και την απαιτούμενη στάση των πνευματικών ανθρώπων.

Πώς να μπεις στην παγκόσμια παρέα του New Earth Network 
Αν νιώθεις όμορφα με τη δόνησή μας και αισθάνεσαι έτοιμος να μπεις στην παρέα μας, το μόνο πράγμα που χρειάζεται είναι να μας δώσεις απλά ένα email επικοινωνίας. Αυτό αρκεί. Δεν απαιτείται καμία δέσμευση, καμία υποχρέωση ή οικονομική επιβάρυνση. Δεν χρειάζεται να μας δώσεις ούτε καν το αληθινό σου όνομα.
Προαιρετικά μόνο, μπορείς αν θέλεις να δηλώσεις την ηλικία σου, το φύλλο σου, το επάγγελμά σου (εάν εξασκείς κάποιο), τη χώρα όπου κατοικείς και μια προσωπική σου δραστηριότητα (χόμπυ). Αυτό θα χρησιμεύσει στην πράξη, επειδή η δράση του New Earth Network είναι πολυδιάστατη και μερικές φορές αποστέλλονται επιλεκτικά -όχι σε όλα τα μέλη- διάφορα εξειδικευμένα κείμενα και δράσεις πλανητικής υπηρεσίας, ανάλογα με το φύλλο, την εθνικότητα, το επάγγελμα, τις ηλικιακές ανάγκες τους, κ.λ.π.
Στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι να συμμετάσχεις στην εξειδικευμένη δράση του New Earth Network, χρησιμοποίησε τη φόρμα που θα βρεις στον παρακάτω σύνδεσμο όπου θα μπορείς να συμπληρώσεις τις πληροφορίες που χρειάζονται για αυτές τις δράσεις: 

Εάν επιθυμείς μόνο απλή συμμετοχή μπορείς να το κάνεις απλά δηλώνοντας μόνο το e-mail σου στο πλαίσιο κάτω από την επόμενη φωτογραφία, όπου βρίσκεται το ειδικό πεδίο μέσα στο οποίο συμπληρώνεις το e-mail σου, πατάς το σύμβολο (+) που βρίσκεται δίπλα στο ειδικό πεδίο και αυτόματα γίνεσαι μέλος του New Earth Network
Εάν λοιπόν το επιθυμείς και νιώθεις έτοιμος/η δήλωσε συμμετοχή τώρα στο New Earth Network!  
 Φως, Αγάπη και Καλή Δύναμη σε όλους... 
http://www.newearthnetwork.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου