Σύμπαν και άνθρωπος

Όλα στο σύμπαν αφορούν τη μεταμόρφωση.Η ζωή μας μοιάζει με τις σκέψεις που τη διαμορφώνουν.

Μάρκος Αυρήλιος

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ



Η λέξη καρκίνος στις μέρες μας έχει αποκτήσει τεράστια δύναμη. Μόνο το άκουσμά της αρκεί για να σπείρει τον τρόμο και τον πανικό. Φανταστείτε αν ο γιατρός σας μετά από κάποια εξέταση, σάς ανακοίνωνε, ότι έχετε καρκίνο. Στην κυριολεξία θα άνοιγε η γη να σάς καταπιεί, θα παραλύατε από τον φόβο σας και θα πιστεύατε, ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πεθαίνατε.

Θα δεχόσασταν ό,τι θα σάς έλεγαν οι «ειδικοί», νοιώθοντας αδαής και άσχετος για την ίδια σας την ασθένεια. Θα σάς καταχωρούσαν ψυχρά σε κάποια κατηγορία: «Διηθητικός καρκίνος, καρκίνος 2ου σταδίου, ορμονοεξαρτώμενος, σάρκωμα…». Θα σάς έδιναν χρονικά περιθώρια ζωής ή απλά ελπίδες. Τα υπόλοιπα θα ήταν συνοπτικές διαδικασίες.


Δεν θα είχατε καμμία άποψη για την πορεία και την εξέλιξη τής ασθένειάς σας, καμμία επιλογή για το τι αγωγή θα λαμβάνατε, για το αν θα κάνατε χημειοθεραπεία ή όχι, για το αν θα σάς χειρουργούσαν, αν θα ακρωτηρίαζαν κάποιο πάσχον μέλος σας. Όλα αυτά θα τα αποφάσιζαν οι γιατροί σας ακολουθώντας το «πρωτόκολλο τού καρκίνου» χωρίς να σας ρωτήσουν, απλά θα σάς τα ανακοίνωναν! Θα ξυπνάγατε απ΄ το χειρουργείο και θα σάς έλειπε το στήθος σας, το νεφρό σας, ο μισός πνεύμονάς σας, ή κάποιο άλλο όργανό σας και δεν θα μπορούσατε παρά να συναινέσετε με την αφαίρεση αυτή. «Παράπλευρες απώλειες» ή «αναγκαία αφαίρεση», όπως συνηθίζεται να λέγεται.

Θα ακολουθούσαν ατελείωτες χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες, επειδή «έτσι θα έπρεπε». Θα έπεφταν οι τρίχες τού σώματός σας, τα νύχια σας και θα είχατε τεράστιες επιπλοκές και παρενέργειες. Εσείς, απλά θα δείχνατε την απόλυτη εμπιστοσύνη στις γνώσεις και στις μεθοδολογίες τής συμβατικής Ιατρικής σιωπηλά και στωικά χωρίς άποψη και δυνατότητα επιλογής, αφού σας έχουν ήδη πείσει μέσω τής πληροφόρησης, που έχετε λάβει από τα Μ.Μ.Ε. και τους γιατρούς σας, ότι αυτοί και μόνον αυτοί μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τον καρκίνο… Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα;

Σας παρουσιάζουμε στην «Ελεύθερη Έρευνα» την έρευνα
- αφιέρωμα στον καρκίνο: «Η απομυθοποίηση τού καρκίνου», τού συνεργάτη μας ομοιοπαθητικού κ. Βασ. Μαυρομμάτη, που αποτελείται από τα εξής μέρη:

Α΄ μέρος: Η σύγχρονη βιομηχανία τού καρκίνου
Β΄ μέρος:
Τα πραγματικά αίτια τού καρκίνου
Γ΄ μέρος: Καρκίνος: Η ύστατη προσπάθεια τού οργανισμού για επιβίωση!
Δ΄ μέρος: Καρκίνος και Ομοιοπαθητική


 http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=2369&PHPSESSID=b313e96af3e247060645d1ebf5866df9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου