Σύμπαν και άνθρωπος

Όλα στο σύμπαν αφορούν τη μεταμόρφωση.Η ζωή μας μοιάζει με τις σκέψεις που τη διαμορφώνουν.

Μάρκος Αυρήλιος

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Τι Είναι Η Βαθμωτή Ενέργεια;

 http://www.terrapapers.com/?p=7058

Τι είναι η Βαθμωτή Ενέργεια ? (το άρθρο είναι εκλαϊκευμένο, το λέω πριν οι ειδήμονες αρχίσουν τις «απόψεις»). Είναι μια λεπτοφυής ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόλυτη θεραπεία, η για στιγμιαίο θάνατο. Είτε πρόκειται για ένα άτομο η για ολόκληρο τον πληθυσμό του πλανήτη. Η ύπαρξή της κατ αρχάς προτάθηκε με μια σειρά τεσσάρων εξισώσεων απο το Σκωτσέζο Μαθηματικό James Clark Maxwell στα μέσα του 1800. Ο Nicola Tesla απέδειξε την ύπαρξη της Βαθμωτής Ενέργειας κατά το τέλος του 19ου αιώνα.
Μόνο πρόσφατα η επίσημη επιστήμη (γιατί η ανεπίσημη την χρησιμοποιεί από παλιά) μπόρεσε να αποδείξει την ύπαρξη της Βαθμωτής Ενέργειας και να την χρησιμοποιήσει για ιατρικούς λόγους. Η Αρχή της Τεχνολογίας της Βαθμωτής Ενέργειας σχετίζεται με την Κβαντική φυσική. Κάθε ζωντανός οργανισμός έχει το κύτταρο σαν βασικό του στοιχείο. Ένα κύτταρο αποτελείται από μόρια και αυτό από άτομα. Σε αυτά τα άτομα, ένα μικρό σωματίδιο που αποκαλείται «κβάντο» δημιουργεί κύματα.
Έτσι η βασική μονάδα σε όλα τα ζώντα όντα είναι ένα «κβαντικό κύμα». Κάθε ύλη στην Γή αποτελείται από άτομα. Σε κάθε άτομο, έχουμε ηλεκτρόνια (-) και πρωτόνια (+). Βρίσκονται σε μια κατάσταση, όπου απωθούν η έλκουν το ένα το άλλο, το οποίο προκαλεί ταλάντωση. Είναι αυτή η ταλάντωση που δημιουργεί ενέργεια. Η αρχή της Τεχνολογίας Βαθμωτής Ενέργειας βασίζεται στο γεγονός, ότι η ύλη έχει άτομα. Αυτά τα άτομα έχουν την δική τους ενέργεια (κυματική) μορφοδιάταξη. «Μορφοδιάταξη: τα στοιχεία που ορίζουν τις βασικές έννοιες και ιδιότητες των μορφών του χωροχρόνου ενός συγκεκριμένου τόπου.» *
Το ανθρώπινο σώμα μας έχει παρόμοια ενεργειακή μορφοδιάταξη. Κάθε κύτταρο του σώματος έχει την δικιά του συχνότητα ταλαντώσεως και ενεργειακή φόρμα. Στις αρχές της Τεχνολογίας Βαθμωτής Ενέργειας, αυτή η ενέργεια από το ανθρώπινο σώμα περιγράφεται σαν ένα τρίτο είδος ενέργειας. «Λεπτοφυής Ενέργεια» αντί για τον συνηθισμένο ηλεκτρισμό η μαγνητισμό. Το DNA στα κύτταρα στέλνει και λαμβάνει δονήσεις «υψηλής συνοχής» και «chi» το οποίο χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της αλληλεπίδρασης των κυττάρων. Με αυτό τον τρόπο τα λευκά αιμοσφαίρια μπορούν να αναζητήσουν τα παθογόνα μικρόβια και την ροή των θρεπτικών στοιχείων και των αποβλήτων στο αίμα μας και την λέμφο. Όλες αυτές οι διαδικασίες ελέγχονται από το σήμα (δόνηση) κάθε κυττάρου.
terrapapers.com-1  1_thumb
fig6  fig7a
Ο Μηχανισμός της Θεωρίας της Βαθμωτής Ενέργειας: Όλη η ύλη έχει το χαρακτηριστικό να απομνημονεύει την ενέργεια. Με αυτήν την γνώση, μπορούμε να αποθηκεύουμε ένα ειδικό είδος ενέργειας που (προωθεί την υγεία) στην ύλη. Απαιτείται υψηλής στάθμης τεχνολογία για να ενσωματώσουμε την ενέργεια στην ύλη. Η τεχνολογία αυτή πηγάζει από τις αρχές της Κβαντικής Θεωρίας. Η χρήση των προϊόντων Βαθμωτής Ενέργειας εξουδετερώνει την αρνητική ενέργεια στο σώμα μας.
Οφέλη της Βαθμωτής Ενέργειας:
> Εξουδετερώνει τα αρνητικά αποτελέσματα των κατασκευασμένων από τον άνθρωπο συχνοτήτων (50 κύκλοι του ρεύματος) στο σώμα.
> Αυξάνει την ενέργεια του κυττάρου στα 70-90 μιλιβόλτ, ανακουφίζει από την κόπωση, και την δυσκινησία (αισθάνεστε πιο ενεργητικοί).
> Προστατεύει το κυτταρικό DNA από την ζημιά της αυξημένης ενέργειας των των χημικών δεσμών του Υδρογόνου που κρατάνε σε συνοχή το DNA.
> Διευκολύνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών αυξάνοντας την διαπερατότητα των τοιχωμάτων του κυττάρου. Αυξάνει την αποτοξινωτική δράση του σώματος
> Καθαρίζει και βελτιώνει το αίμα.
> Αυξάνει την δράση του ανοσοποιητικού συστήματος κατά 150% ως προς την προτέρα κατάστασ
> Βελτιώνει την συγκέντρωση του νου και την καθαρότητα του.
> Βελτιώνει την όραση.
> Ρυθμίζει την πίεση.
> Βοηθά στις αϋπνίες.
Διαφορές μεταξύ της Βαθμωτής Ενέργειας και της Ηλεκτρικής, Μαγνητικής, Ηχητικής και ενέργειας του Φωτός : Η Βαθμωτή Ενέργεια είναι ενέργεια Πεδίου παρά Κυματική και τείνει να γεμίζει το περιβάλλον. Έχει την ικανότητα να περνάει από τα στερεά αντικείμενα χωρίς να χάνει την έντασή της. Η Βαθμωτή Ενέργεια όταν ενσωματωθεί σε ένα αντικείμενο, παραμένει επ αόριστον σε αυτό και μπορεί να αναγεννάτε επ αόριστον.Τα αποτελέσματα της είναι αθροιστικά, δυναμώνουν όσο περνάει ο καιρός. Έχει την δυνατότητα να αποτυπωθεί στο DNA.
Διάβασε Lakhovsky’s Multi – Wave Oscillator (MWO) Multi, Πολυκυματικός Ταλαντωτής Lakhovsky μια συσκευή θεραπείας όλων των ασθενειών. Ο Georges Lakhovsky (1869 στην Ρωσία – 1942 στην Νέα Υόρκη, ΗΠΑ) ήταν ένας Ρώσος μηχανικός, επιστήμονας, συγγραφέας και ανεξάρτητος ερευνητής, εφευρέτης. Η ανεξαρτησία του έδωσε την ελευθερία να πειραματιστεί με νέες και φρέσκιες ιδέες, χωρίς να ενταχθεί στο δόγμα του κατεστημένου. Σε όλες τις κατασκευές οργονίτες στο orgonodrome.gr υπάρχει και ένας Πολυκυματικός Ταλαντωτής Lakhovsky διάβασε στο άρθρο γιατί..
* διάταξη : σχεδιασμένη τοποθέτηση και ιδίως τακτοποίηση αντικειμένων, συνήθ. των στοιχείων ενός συνόλου: H ~ των εκθεμάτων ενός μουσείου / των κομματιών του σκακιού. Mε τη νέα ~ των επίπλων το διαμέρισμα πήρε άλλη όψη. H ~ ύλης ενός βιβλίου / των γραμμάτων και στίχων μιας σελίδας. Aλφαβητική ~ των λημμάτων της εγκυκλοπαίδειας. H ~ των στρατιωτικών δυνάμεων μιας χώρας. || (στρατ.) ~ πορείας / μάχης. Επιθετική / αμυντική ~. || ~ ηλεκτρικών στοιχείων. Mαθηματική / χημική ~. [λόγ. < αρχ. διάταξις (-σις > -ση)]
μορφή η [morfí]: 1. το σύνολο των (εξωτερικών) χαρακτηριστικών ανθρώπου ή πράγματος. α. το σύνολο των εξωτερικών γραμμών του περιγράμματος ενός σώματος· σχήμα: Σχέδιο με ~ τετραγώνου. Kτίριο με κυκλική ~. β. η εξωτερική εμφάνιση: Aντικείμενο με συγκεκριμένη / με ακαθόριστη ~. Ο Δίας με τη ~ κύκνου. Zώο που αλλάζει ~ για να αποφύγει τους εχθρούς του. Πρωτέας, ο ομηρικός ήρωας με τις χίλιες μορφές. (γνωμ.) όποια η ~ τέτοια και η ψυχή, η ψυχική κατάσταση κάποιου επηρεάζει και την εξωτερική του εμφάνιση και αποτυπώνεται στο πρόσωπό του. || Οι υποβλητικές σκοτεινές μορφές σε πίνακες ζωγραφικής. γ. πρόσωπο, όψη ανθρώπου: Aντρική / γυναικεία ~. Ωραία / συμπαθητι κή / απαίσια ~. H χαρά ήταν ζωγραφισμένη στη ~ του.
2. άνθρωπος με αξιόλογη δράση· προσωπικότητα: Mορφές της ελληνικής ιστορίας. Είναι κάποιος (μεγάλη) ~, μεγάλη προσωπικότητα.
3. ο τρόπος με τον οποίο υπάρχει, εμφανίζεται, εκδηλώνεται κτ., ιδίως μια έννοια, ενέργεια, κατά σταση κτλ.: Δραστηριότητες ομαδικής / ατομικής μορφής. H κατάσταση παίρνει ανησυχητική ~. Δίνω ~ σε κτ. H τέχνη αναπλάθει την πραγματικότητα και της δίνει καλλιτεχνική ~. Διάλεξη σε ~ διαλόγου. Mε τη / υπό ~ (με γεν.), σαν: Tα εξωτερικά ερεθίσματα παραμένουν στη συνείδηση με τη ~ εντυπώσεων ή αναμνήσεων. || (γραμμ.): H ~ μιας λέξης / ενός γραμματικού τύπου. || (ψυχ.): Ψυχολογία* της μορφής. α. (συνήθ. πληθ.) είδος, τύπος: Οι διάφορες μορφές ύλης / ενέργειας. Mορφές κοινωνίας / κράτους. Mία από τις μορφές του καρκίνου. Mισώ κάθε ~ ρατσισμού. Kαταδικάζω τη βία σε οποιαδήποτε ~ της. H ηθική ως επιστήμη μελετά τις ποικίλες μορφές του ηθικού βίου. Οι μορφές ενός μύθου / ενός δημοτικού τραγουδιού, παραλλαγές. (έκφρ.) βαριάς* / βαρείας μορφής. || (μουσ.): Mουσικές μορφές. β. το σύνολο των εκφραστικών μέσων κάθε καλλιτεχνικού έργου· φόρμα· (πρβ. περιεχόμενο): Tο πρόβλημα της ενότητας μορφής και περιεχομένου στην τέχνη. [λόγ.: 1: αρχ. μορφή· 2: σημδ. γαλλ. figure & γερμ. Gestalt· 3: σημδ. γαλλ. forme & γερμ. Gestalt]

orgonodromeaa  _MG_7458
1  600

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου