Σύμπαν και άνθρωπος

Όλα στο σύμπαν αφορούν τη μεταμόρφωση.Η ζωή μας μοιάζει με τις σκέψεις που τη διαμορφώνουν.

Μάρκος Αυρήλιος

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ο Τυφώνας Σάντυ και η μάντισσα Κασσάνδρα.

 
Το όνομα Σάντυ είναι στα αμερικάνικα το υποκοριστικό του Σάντρα που με τη σειρά του είναι το υποκοριστικό του Κασσάνδρα ή Αλεξάνδρα . Στη γραμμική Β των Μυκηναίων αναφέρεται ως α-ρε-κα-σα-ντα-ρα. Πρόκειται λοιπόν για το ίδιο όνομα.Η Κασσάνδρα ήταν η κόρη του Πρίαμου της Τροίας που είχε μαντικές ικανότητες δώρο του θεού Απόλλωνος.Ήταν πανέμορφη,ξανθιά με γαλανά μάτια και προφήτεψε την άλωση της Τροίας.Την έλαβε ως μνηστή ο Αγαμέμνων και φονεύθηκε τελικά από την Κλυταιμνήστρα τη μητέρα του Ορέστη.
Η Κασσάνδρα έμεινε στη λαϊκή παράδοση ως η αγγελιοφόρος κακών μαντάτων!
Αυτά όσο αναφορά την ονοματολογία του τυφώνα Σάντυ που δόθηκε έξυπνα την 22-10-2012 ,ημερομηνία δημιουργίας του τυφώνα,ως την πιθανή επικείμενη καταστροφή που μπορεί να επιφέρει αν ακολουθήσει και ακολούθησε τελικά βόρεια πορεία.Την 22-10 του 362 μ.χ. στη Δάφνη της Αντιόχειας καταστράφηκε με μυστηριώδη φωτιά ο ναός του θεού Απόλλωνος,θεός που χάρισε τις μαντικές ικανότητες στην Κασσάνδρα.
Ο τυφώνας αυτός εμεγενθύθηκε και ακολούθησε βόρεια πορεία ,εξαιτίας της αυξημένης θερμοκρασίας του θαλάσσιου νερού,κάτι που συμβαίνει αυτή τη στιγμή και  στα δικά μας νερά.
Δεν ήταν κάτι το ασυνήθιστο για τους μετεωρολόγους με δεδομένο πλέον την εγκατάσταση του φαινόμενου του θερμοκηπίου και την εξελισσόμενη ερημοποίηση του πλανήτη.Μία από τις εκδηλώσεις αυτής της ήδη συντελούμενης κλιματικής αλλαγής είναι τα ακραία καιρικά φαινόμενα όπως η εμφάνιση στην προκειμένη ενός μεγενθυμένου και βόρεια κατευθυνόμενου τυφώνα.Αυτό εφόσον τα βόρεια γεωγραφικά πλάτη γίνονται πιο ζεστά θα είναι συχνότερο πλέον ως φαινόμενο.
Άρα δεν έγινε κάποια πολεμική παρέμβαση με τεχνητό καιρικό όπλο αλλά η άνοη ανθρώπινη παρέμβαση εδώ και χρόνια στο οικοσύστημα του πλανήτη.Και όχι μόνο αυτό ,αλλά προσπαθεί τώρα να την ανατρέψει με πρόχειρα μέσα ,όπως πιθανώς τα chemtrails που μάλλον επιταχύνουν την ερημοποίηση και την εμφάνιση ακραίων καιρικών φαινομένων.
Θα επισημάνουμε ότι η Σάντυ προκάλεσε πριν την Βόρεια Αμερική το θάνατο 65 ατόμων (μελανών) στην Καραϊβική αλλά συνήθως τα ΜΜΕ ποτέ δεν ασχολούνται εκτεταμένα με αυτούς τους θανάτους,κατωτέρων φυλών!Και επίσης βεβαίως πρόλαβαν να μιλήσουν για στρατιωτική τεχνολογία και κλιματικό πόλεμο.Φρόντισαν μάλιστα να το ανφέρει και μετεωρολόγος με άρεια χαρακτηριστικά
(Ο Αμερικανός Scott Stevens).
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι στην προκειμένη έχουμε χρήση μετεωρολογικού στρατιωτικού όπλου,όπως δεν έγινε κάτι τέτοιο και στην Φουκουσίμα.Άλλωστε πάντα γινόταν μεγάλες καταστροφές από τη μητέρα Φύση για να εκπληρωθεί το σχέδιο της.Τέτοιες ήταν οι εκρήξεις ηφαιστείων της Τόμπα και της Σαντορίνης που αναφερθήκαμε ήδη.
Επίσης πιστεύω ότι έχουν οι μεγάλες δυνάμεις τέτοια όπλα αλλά δεν τα χρησιμοποιούν λόγω φόβου αντιποίνων από την αντίπαλη δύναμη.Έτσι προβαίνουν σε πιο soft αψιμαχίες με αιχμή τον οικονομικό και τον ψυχολογικό πόλεμο μέσω των ΜΜΕ.
Κρατιέται έτσι ένα είδος ισορροπίας τρόμου προς ώρας!
Η Φύση λοιπόν ή Μεγάλη Μητέρα έστειλε,στέλνει και θα στέλνει,τους τυφώνες,τους σεισμούς και άλλα φυσικά φαινόμενα,μπάς και συνετίσει τα άτακτα παιδιά της .

Υ.Γ.Η πανέμορφη μάντισσα Κασσάνδρα βιάστηκε μέσα στο ναό της Αθηνάς από τον γηγενή Αίαντα τον Λοκρό τον αλάζονα που φονεύθηκε τελικά από το θεό Ποσειδώνα και θάφτηκε στη Μύκονο.Η φυλή του-Λοκροί-καταδικάσθηκε σε δεινά από τη θεά Αθηνά για 1000 χρόνια και νεαρές παρθένες από καλές οικογένειες των Λοκρών υπηρετούσαν σαν δούλες στο ναό της θεάς Αθηνάς στο Ίλιον(Νέα Λιόσια).
κωπηλάτης
 http://kokkinokoupi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου